Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Sabo hakisiymiş anasinı satiim ya.Sanki Wb gibi amiral yamulttu,sanki Garp gibi Marcoyu çıktığı yere soktu.Kalbur üstü adamların zorlanmadan yapabileceği şeyi yapti diye başimıza haki tanrısi kestiniz yav adamı.

Sabo'yu çok küçümseyenler olduğu gibi abartanlar da oluyor tabi ki. Gelişim sadece eğitimle olmuyor, deneyimle sınırlarını zorlayarak da oluyor.
Sabo'nun bir gün Ray-San kadar güçlü olacağına inanıyorum, ha olmayabilir de elbette.

Ne Sabo hakisiymiş anasinı satiim ya.Sanki Wb gibi amiral yamulttu,sanki Garp gibi Marcoyu çıktığı yere soktu.Kalbur üstü adamların zorlanmadan yapabileceği şeyi yapti diye başimıza haki tanrısi kestiniz yav adamı.
Sanıyorum ki kimse bu denli abartmadı. Gelecekte olabileceklerden söz etti.

Eğitimlerden söz edilmiş de, Oda doğru düzgün bilgi vermeden sadece tahmin yürütülebilir Sabo'nun nasıl eğitim aldığı ve ne denli deneyim kazanabilecek mücadelelere girdiği hakkında. İddiada bulunan arkadaşlara ithafen söylüyorum bunu da.

Haki konusuna gelirsek benim düşüncem şu yönde.
B.Haki, arkadaşların da belirttiği gibi kişinin özüne dokunabilme yetisi veriyor kişiye ve bence B.Haki'si çok düşük de olsa herkes Luffy'nin özüne dokunabilir fakat Luffy'nin de B.Haki zırhı olduğu için üstün gelemeyeceği için zarar veremeyecektir. B.Haki'si üstün olduğu noktada zarar verebiliyor diye düşünüyorum.
Zaraki Kenpachi'nin reiatsu'su gibi.

Düşüncelerim bu yönde, tamamı yanlış da olabilir tabi. Saygılar efendim.

Bu hafta mangada yok ne kadar ara var böyle :artiz:

İçlerinde bir Belo Betty devrim ordusu komutanı yakışan diğerleri neyaw böyle. İçlerinden biri devrim yapicaz dese kim görse dalgamı geciyon aga der:)

Şimdiye kadarki en iyi cilt kapağı bence

Sanırım cilt kapağını tam beğenmeyen bi ben varım. Hani hoş görünüyor da daha güzel yapabilirlerdi bence. Yandan yapsalarmış daha hoş olurdu gibime geliyor. Dresserosa kapakları nedense daha çok hoşuma gitti.

Sanırım cilt kapağını tam beğenmeyen bi ben varım. Hani hoş görünüyor da daha güzel yapabilirlerdi bence. Yandan yapsalarmış daha hoş olurdu gibime geliyor. Dresserosa kapakları nedense daha çok hoşuma gitti.
Bende beğenmedim . Daha güzel bir şey bekliyordum

Şimdilik beğendiğim devrimcilerin ilk 3 sıralaması.

1-Kuma
2-Sabo
3-İnazuma

Dragon şimdilik katagori dışı : o)
Dragon beklentileri karşılarsa listeye girebilir : o) Genelde az da olsa Luffy'e benzemesini beklediğim için biraz uzak geliyor bana. Ivankov'un cümlelerine rağmen hiç Luffy'nin benzer yanını göremedim -şimdilik-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık