Morgans ve kuşları tehlikede oyuzden haberleri dağıtamıyormuş haftaya dağıtmaya karar vermiş :/Bu hafta sayı yokmuş.
Hayal kurmaya devam.Hayallerinizi çarmıha gerecekler haberiniz yok.Böyle devam et. Günü geldiğinde Kaidouya denk gelmiş Kidde çevireceğim seni bu yorumlarını hatırlatıp. Güleceğim, üstüne geleceğim haftalarca. Çarmıha gereydin de bunu yapmasaydın diyeceksin. Bekle!
Parça parça eğittiği senin görüşün,öyle birşey geçiyorsa bilmiyorsam sayfa atıp gösterebilirsin,belkide ilk zamanlar vereceğini verdi bu zaten çok güçlü yeter buna bu eğitim diyip bıraktı,bende böyle diyebilirim o zamanBen ne diyorum sen diyorsun ki kendi güçleneymiş.Kendi güçlenmesiyle bizzat Dragon'un ejder pençesi öğretmesi arasında çok fark var.Adam altı stilde uçmuş pençelerde ne yapardı sen düşün.
Aralıksız eğitti demiyoruz zaten parça parça eğitmiş işte yıllar boyunca yerine geçmesi için.
Zaten öyle olmadı mı 2 yıllık eğitimin 1.5 yılını Rayleigh eğitti göstereceği her şeyi gösterdi son 5-6 ayını Luffy kendi başına geçirdi diye biliyorum.Parça parça eğittiği senin görüşün,öyle birşey geçiyorsa bilmiyorsam sayfa atıp gösterebilirsin,belkide ilk zamanlar vereceğini verdi bu zaten çok güçlü yeter buna bu eğitim diyip bıraktı,bende böyle diyebilirim o zaman
En güçsüz dedigin adam milletin kafaya taş atar gibi meteor atıyorDevrimcilerden bu kadroyla bir bok olmaz.Tek Dragon var.Diğer komutanları görünce zaten bir gülme tutuyor.Sabo desen en güçsüz amiral olarak görülen Fuji tarafından ciddiye bile alınmıyor.Devrimciler başaramıyacak, kutsalları devirmede Luffy’nin işi olacak.
Sabodan bahsetmiş arkadaş,full eğitim aldı ona rağmen seviyesi kötü demek istiyor,bende full ya da parça parça verdiğini nerden biliyorsun,belki başlarda verdi devamını ona bıraktı diyorumZaten öyle olmadı mı 2 yıllık eğitimin 1.5 yılını Rayleigh eğitti göstereceği her şeyi gösterdi son 5-6 ayını Luffy kendi başına geçirdi diye biliyorum.
Bir umut spoiler vardır diye girdim bir şey göremeyince üzüldüm açıkçası. Sağlık olsun.Bu hafta sayı yokmuş.