Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ne diyorum sen diyorsun ki kendi güçleneymiş.Kendi güçlenmesiyle bizzat Dragon'un ejder pençesi öğretmesi arasında çok fark var.Adam altı stilde uçmuş pençelerde ne yapardı sen düşün.

Aralıksız eğitti demiyoruz zaten parça parça eğitmiş işte yıllar boyunca yerine geçmesi için.
Parça parça eğittiği senin görüşün,öyle birşey geçiyorsa bilmiyorsam sayfa atıp gösterebilirsin,belkide ilk zamanlar vereceğini verdi bu zaten çok güçlü yeter buna bu eğitim diyip bıraktı,bende böyle diyebilirim o zaman

Parça parça eğittiği senin görüşün,öyle birşey geçiyorsa bilmiyorsam sayfa atıp gösterebilirsin,belkide ilk zamanlar vereceğini verdi bu zaten çok güçlü yeter buna bu eğitim diyip bıraktı,bende böyle diyebilirim o zaman
Zaten öyle olmadı mı 2 yıllık eğitimin 1.5 yılını Rayleigh eğitti göstereceği her şeyi gösterdi son 5-6 ayını Luffy kendi başına geçirdi diye biliyorum.

Son düzenleme:
Devrimcilerden bu kadroyla bir bok olmaz.Tek Dragon var.Diğer komutanları görünce zaten bir gülme tutuyor.Sabo desen en güçsüz amiral olarak görülen Fuji tarafından ciddiye bile alınmıyor.Devrimciler başaramıyacak, kutsalları devirmede Luffy’nin işi olacak.
En güçsüz dedigin adam milletin kafaya taş atar gibi meteor atıyor
O güçlerde adamların arasındaki fark çok incedir.Akainu-Kizaru gibi.Bir anlik dalgınlık kazananı belirler güç değil kazananı belirleyen.Kabul Dresrosadaki Sabo amiral alamaz.La adam meyveyi 10 dk önce yedi ama Sabo da amiral-Kata savunmasi yaptigini düşünsene birde o hakiyle birlikte.Çok hafife alınıyor Sabo.Arkadas yazmiş Akayı alacak adam Sabo dur.Ben de not düseyim şuraya.

Zaten öyle olmadı mı 2 yıllık eğitimin 1.5 yılını Rayleigh eğitti göstereceği her şeyi gösterdi son 5-6 ayını Luffy kendi başına geçirdi diye biliyorum.
Sabodan bahsetmiş arkadaş,full eğitim aldı ona rağmen seviyesi kötü demek istiyor,bende full ya da parça parça verdiğini nerden biliyorsun,belki başlarda verdi devamını ona bıraktı diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık