Komik olması gerekmiyor.
Komik olması gerekmiyor.
400m'luk belki 500Kaçlık adamla uğraşır mesela?
Neye sorduğumu bile hatırlamıyorum.400m'luk belki 500
Kahkaha attım vallaBen böyle mizah görmedim çok iyi.
Meyvesiz Sabo'nun Dof'u yeneceği şüpheli bide Kata'yı alıcak ha Sabo'nun armament şov yaptığı adam Burgess bu arada.Kata'nın ise k.haki övülmesine karşın b.haki'sininde çok iyi olduğunu Luffy vurguluyor. Sabo'nun meyveli halide yenemez Dressrosa'da gösterdikleriyle.Sabo meyvesiz alır katayı. Adam arenayı yerle bir etti la onu luffy g3 le yapabilir anca.
Bir şey demiyorum sabonun yaptıkları belliMeyvesiz Sabo'nun Dof'u yeneceği şüpheli bide Kata'yı alıcak ha Sabo'nun armament şov yaptığı adam Burgess bu arada.Kata'nın ise k.haki övülmesine karşın b.haki'sininde çok iyi olduğunu Luffy vurguluyor. Sabo'nun meyveli halide yenemez Dressrosa'da gösterdikleriyle.
Sabo'nun yaptığını Dof'da yapabilir maksat 5 dk kapışmaksa.Sabo ayrıca ne yapmış merak ediyorum.Katakuri'ye yakın bir güç mü göstermiş yada daha üstün. En basitinden Sabo sence Snakeman'e Katakuri gibi ayak uydurabilir mi mesela yada G4'ü dövebilirmi ? Bırak meyvesiz halini Dressrosa'daki meyveyi yeni yemiş Sabo bile yapamaz bana kalırsa.Burgess güçsüz olmayabilir ama Luffy dengi olmadığı da açık.Bir şey demiyorum sabonun yaptıkları belli
Burgess güçsüz mü ? Neye göre güçsüz ? Sabo ya karşı kaybetti diye mi güçsüz ?
Sabo küçüklüğünden beri dragon dan eğitim almış biri amiralle kapışabilir ama yener mi orasını bilemem.
Bu arada orda mübalağ yaptım meyvesiz alamayabilir katayı