Kimmiş oSmoker'ı kimin devrimci yapacağı ortaya çıktı.
Kimmiş oSmoker'ı kimin devrimci yapacağı ortaya çıktı.
Kesinlikle katılıyorum
Ben de açıklarken b.haki dedim de h.hakiye her zaman açık bir kapı vardır.Nasıl hangi çeşidi? B. Haki işte :/
Doflamingo hakili depik ile vurduğunda niye kaybetmedi lastik özelliğini. B. Haki gücü ile alakalı bu, Katakuri daha güçlü bu bakımdan Doflamingo'ya göreLastikle pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Haki ile vurduğu zaman lastik özelliğini kaybeder
B haki gücü ile alakalı ve g4 ün özelliği ile alakalı bir şeydi. Hatta dofi şaşırıyor g4 lastik gibi esnediği zaman. Katakuri ise daha çok luffy nin normal formuna vurdu. En son g4 ile kapıştı. Luffy şaşırıyordu sentamaru vurduğunda neden lastik işe yaramıyor diye.Doflamingo hakili depik ile vurduğunda niye kaybetmedi lastik özelliğini. B. Haki gücü ile alakalı bu, Katakuri daha güçlü bu bakımdan Doflamingo'ya göre
Tabi orası öyle çarpma etkisini azaltıyordur tabi ki. Cracker deme bana fenalık basıyorCracer ile beraber çarpma etkisinin ciddiyetini gördük bence. Yere düşme hasarından kurtarması bile yeter.
Yemek yiye sindire abdominalleri tavan yaptı Luffy'nin. Kaido da tek yiyebilir.Tabi orası öyle çarpma etkisini azaltıyordur tabi ki. Cracker deme bana fenalık basıyor
Adam bildiğin tek yedi la
Tek yese şaşırmam artık o dereceYemek yiye sindire abdominalleri tavan yaptı Luffy'nin. Kaido da tek yiyebilir.
2 yıl boşuna çalışmadı.Tek yese şaşırmam artık o derece
Luffy kaçar önce sonra geri dönüp bir tane vurur kazanır