Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo çocukken yanında yaşıtı adamlar vardır tarzı bir düşüncen var sanırım. Yani Dragon'a yaşça yakın ve en iyi adamları onlar gibi. Ama buna bel bağlamayın . Çünkü aynısı Beyazsakal için de söylendi ama o yaşıtı adamlar gözükmedi. Sağ kolu Marco 2. Komutanı 20 lik Ace idi. Demem o ki çıkmama olasılığı yüksek. 5 komutanı gözüktü. En rütbeli Sabo şu an ve 2. adam diye geçiyor. 2. komutan olmayıp sağ kol olma olasılığı bile yüksek. En kötü 1 adam daha güçlü çıkar Sabodan oda Amirale yakın ama amiral alamaz gözümde. Demem o ki Sabo'dan güçlü ya da eşit adam çıksada Yonkou ile kıyasta geride kaldı gözümde Dragon ve oluşumu. Ama bekleyip görelim :/ Gerçi en fazla Sabodan güçlü 1 adam çıkacak :/ Sabo da Amiral oyalayacak güçte . Büyük ihtimal Smoothie yerine geçer zaten :/
O kadar güzel bir noktaya değinmişsin ki sana da katılmamak elde değil açıkçası. Her olasılığa açık olmalıyız o zaman.
 
Bu elemanlar Dragon'un as elemanı değildir. Dragon'un bilinen en güçlü as elemanları Sabo ve Kuma(son durumu belli değil). O yüzden ben en az iki tane daha güçlü eleman bekliyorum. Normal er askerinden casus olsa kime ne fayda olacak? Adamın casusları yüksek rütbelilerden olmalı ki toplantılara falan katılıp işe yarar bilgiler öğrensin.:bilmem:
Hatta artıyorum. O elemanlardan biri Reverie'dedir şimdi. Dragon'un yapacak olduğu toplantı için içerden her türlü bilgiyi uçuruyordur.
 
Son düzenleme:
Smoker'ı kimin devrimci yapacağı ortaya çıktı.
Sabo'nun hikenine Dragon rüzgarla destek çıkarsa tüm Red Line'ı yakarlar tertemiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık