Roger in ölümü ile luffy nin doğumu arasında 3 yıl var. Eğer luffy nin annesinin ölü sevici bir yanı yoksa rogerin mezarına girmek gibi imkansızOlur olur.
Roger in ölümü ile luffy nin doğumu arasında 3 yıl var. Eğer luffy nin annesinin ölü sevici bir yanı yoksa rogerin mezarına girmek gibi imkansızOlur olur.
Ben söz olarak görmezden gelmesinden bahsediyorum. Kim konusunu açsa geçiştiriyor, sallamıyor.Kuma'yı göndermesi var, Kuma'nın gemiyi koruması var İva var, belki doğrudan müdahil olması sadece bir yerde geçiyor ama eli daima Luffy'nin üzerindeydi. Muhtemelen ilerde tayfaya yardım etmiş bir çok karekterin Dragon'la ilişkisi olduğunu da göreceğiz.
Şimdiye kadar dolaylı ve doğrudan defalarca evladının hayatını kurtarmış adama haksızlık yapıyorsunuz
3 yıl tutmuştur ne var? Roger potansiyelli çocuk üretebilmek için rahimde uzun süre kalabilen spermler yolluyor. Piçuv piçuv. Aha inanmazsan Rouge'ye sor.Roger in ölümü ile luffy nin doğumu arasında 3 yıl var. Eğer luffy nin annesinin ölü sevici bir yanı yoksa rogerin mezarına girmek gibi imkansız
Dragon, Garp'ın farklı versiyonu o yüzden Garp'ı konumu gereği Luffy'nin yaptıklarından rahatsız görmemiz gerekirken her seferinde keyif alıp, övündüğünü gördük. Dragon ise tam tersi, keyfinin yerine gelmesi, mutlu olması gerekirken, mütevazı taklıyor ve bu konu ile ilgili yorum yapmıyor. Bir kaç sahnede tek başınayken Luffy'i andığını hatırlıyorum.Ben söz olarak görmezden gelmesinden bahsediyorum. Kim konusunu açsa geçiştiriyor, sallamıyor.
3 yıl tutmuştur ne var? Roger potansiyelli çocuk üretebilmek için rahimde uzun süre kalabilen spermler yolluyor. Piçuv piçuv. Aha inanmazsan Rouge'ye sor.
Ivankov'layken uzaklara bakışı falan. Heyt be ne güzel devrimcimizdin sen Dragon abi.Dragon, Garp'ın farklı versiyonu o yüzden Garp'ı konumu gereği Luffy'nin yaptıklarından rahatsız görmemiz gerekirken her seferinde keyif alıp, övündüğünü gördük. Dragon ise tam tersi, keyfinin yerine gelmesi, mutlu olması gerekirken, mütevazı taklıyor ve bu konu ile ilgili yorum yapmıyor. Bir kaç sahnede tek başınayken Luffy'i andığını hatırlıyorum.
Luffy'nin babası olduğu öğrenildiğinde demek liderimiz gerçekten de bir insanmış falan diyorlardı şimdi masada sünepe sünepe oturup milletin gelmesini bekliyor.Ivankov'layken uzaklara bakışı falan. Heyt be ne güzel devrimcimizdin sen Dragon abi.
Çok mantıklı. Parantez içinden yola çıkarak bir tanımlama yapayım. Useless ManLuffy'nin babası olduğu öğrenildiğinde demek liderimiz gerçekten de bir insanmış falan diyorlardı şimdi masada sünepe sünepe oturup milletin gelmesini bekliyor.
Gerçek Dragon bu değil Yossi Dragon onun yerine geçti.
6 sandalye gördüm ya ben,solda altda ayakları gözüküyor,evde olsam paintden çizerdimHalkı illaki harekete geçirecekler de savaş meydanına inileceği de garanti bence.İllaki devrimcileri savaş meydanında görücez.Opta da savaşları kazandıran nicelik değil niteliktir.O yüzden illaki güçlü adamlara ihtiyaç var.
Devrimcilerin bu kadar olmadıkları gibi bir ihtimal var tabii.Bölümü okuduğumda tüm devrimciler bu kadarmış gibi geldi ve o toplantıda bile 5 sandalyenin boş olması daha da ikna edici gibi duruyor.Ama tabii Oda yine tüm devrimcilerin bu kadar olduğuna inandırıp gerçek bir ters köşe yapmayı planlıyor olabilir.Ama gerçekten bu kadarlarsa ikisinden birinin devrimcilere katılacağı ihtimali artmış olur bence.