Geçilir.@Smoker bilmediğim için soruyorum yorumlayabilir misin ?
Geçilir.@Smoker bilmediğim için soruyorum yorumlayabilir misin ?
Kim uzaklaşmış hayırdır ? Luffy belki daha şu an tek başına alacak seviyeye gelmiştir o da belli değil.Laf atmak için laf atıyorsan bari içi dolu olsun.Sabo uçuşa geçti de haberimiz mi yok bu arada.Doflamingodan uzaklaştıkları kesin xD
Hahahahaha, çok sertKaypak seven adamlar kasıntı sevmez tabi
Sesli kahkaha attım,yemin ederimDoflamingodan uzaklaştıkları kesin xD
Çok iyiNami niye ağlıyor lan?
Luffy'nin bu yaşta ödülünü normal bulup Sabonun konumunu sorgulayan bizden değildir.Diğer yandan Sabo, koskoca devrimin ikinci adamı olmak için biraz genç geliyor sanırım gözlere. Aslında bana da biraz eğreti geliyor ama bakalım. Bu bölümde Dragon doğrudan Sabo'yla planlara son şeklini verelim diyor. Görünüşte Dragon'dan sonra gelen isim gibi ama Oda isterse farklı bir şey de çıkartabilir.
Ne yapsın Smoker bu çeviriler daha sonra çıkıyor elimizdeki imkanlar buBak bu VIZ
Bu da Cnet128, bizimkiler sanırım uyduruk Mangastream çevirisinden çevirdiler, aslında en güçlü dediği falan yok. Kendi yorumlarını çeviri gibi yansıtmış, klasik MS çevirisiThe other brother who you told us... / ...you met at Dresrosa?!! He’s Dragon’s Chief of Staff?! / But that’s the Number 2 of the Revolutionary Army!!
14 sayfamı ben mi öyle görüyorum ya
Bölümler normalde fiks 17 sayfadır. Ancak bu hafta 15 sayfa çıkmış. Uzun aradan sonra 17 sayfadan az çıkan bir bölüm oldu.Abi hem 14 sayfa hemde haftaya bölüm yok ya 2 Hafta bekledik luffyler den haber bile yok
kaynakSabo Luffy kadar güçlü değil .