Dev olan komutanın şeytan meyvesi var değil mi ? Yerin altından filan çıkıyor
Birkaç kişi etkilenmemiş, olur öyle.Geçen bölüm beni heyecanlandırmadı ama linç edilirim diye korktum söyleyemedim şimdi aradan zaman geçtiğine göre güvendeyim sanırım.
Kargadan ziyade kelaynak kuşuna benzemiş yav.
Köylüde haki var belki nereden biliyorsun da böyle yorum yapıyorsun? :/50 milyonluk adamı kafasına sopayla vurarak indirdi lan köylünün teki klsdhafkldhasfklhasdf
Ödüller değersizleşiyor
Sabonun da mı haterısın la sen?Sabo Dragon'dan sonraki adamsa bile bu semboliktir. Onu kendinden sonraki adam olarak yetistiriyordur.
Yüzü çok tüysüz onun ben benzetemedim :/Birkaç kişi etkilenmemiş, olur öyle.
Kargadan ziyade kelaynak kuşuna benzemiş yav.
Hakisi olan adam tabancadan mı korkuyorKöylüde haki var belki nereden biliyorsun da böyle yorum yapıyorsun? :/
Korkar her hakisi olan cesur olacak diye bir şey yok. Mesela Usopp var ama farkında değil bu da öyledir. :/Yüzü çok tüysüz onun ben benzetemedim :/
Hakisi olan adam tabancadan mı korkuyor
Usopp şunun kafaya vursa bayıltır mı sopaylaKorkar her hakisi olan cesur olacak diye bir şey yok. Mesela Usopp var ama farkında değil bu da öyledir. :/
O attığın ikisinin olduğu resme bakınca aklıma Croco-boyun köstebek elemanı ve partneri geldi niyeyse.Yüzü çok tüysüz onun ben benzetemedim :/
Hakisi olan adam tabancadan mı korkuyor