Orta.
Oda bunu Brook'un ağzından açıkladı. Brook dedi ki '' Demek abin devrimcilerin 2. ismi yani Dragon'dan sonraki en güçlü adam.'' Dressrosadan sonra denizde geçen bir bölümdü, kaçıncı bölüm hatırlamıyorum.Dragon 0 oluyor Judge gibi ? Yada Wb gibi. Marco 1 di Ace 2 idi.
2. komutan ayrı 2 numara ayrı sanmıyorum ivankovun sabonun üstü olduğunu. ivankov kuma ile aynı seviyeydi bence.Dragon 0 oluyor Judge gibi ? Yada Wb gibi. Marco 1 di Ace 2 idi.
Yumruğumun da.Aşkın sınırı olmaz
Denize yeni açılmış Luffy'e "KK gücündedir, yoksa neden KK olacağım desin" demekle aynı mantık. Adamların bir şeyi arzuluyor oluşu, onu yapabilecek yetide ve güçte oldukları anlamını taşımaz. Ayrıca bu adamların Luffy gibi KK olmak gibi bir amaçları da yok, toplumu şekillendirmek istiyorlar.Bi sonraki cümlede açıkladım işte.Nabıcaklar yonko komutanı bile etmeyen adamların gücüyle mi yapacaklar devrimi ?
Sakin Marco. Bu tavır da çok medeni sayılmaz.Kıyafetin açık olmasına takılanlar olmuş, sinirim bozuldu. Size ne kardeşim nasıl çizeceğinden, kadının nasıl olacağından? Afedersiniz ama bu bildiğin yobazlık.
Bölüme gelince fena olmamış.
Çok çirkin görüntüler de olur öyle. Mesela seni çıplak görmek istemem ben.Hiç.Bence çıplak olmalı zaten herkes.
Uuuu sert ve haşinsinYumruğumun da.
Bu bölüm Koala Chief of Staff dedi yani başkomutan gibi bir şey.Ivankov komutandı. Sabo da komutan vurgusu var mıydı? Bu dörtlüyle Ivankov rütbe olarak aynı seviyede sanırım. Sabo ya rütbe olarak daha yukarıda ya da sağ kol - siyasi figür olarak serbest takılıyor