En büyük ödül artışı oldu yanılmıyorsam.
Yon 4 demektir, yonkou 4 imparator anlamına geliyor. Eğer 5 imparator olursa go(5) gelir başa gokou olur kelime.Ne ya aptallastim ben kusura bakma
Ben de spoilerı çevirirken heyecandan hiç dikkat etmemişim. Emperoru direk yonkou diye çevirmişim.Yon 4 demektir, yonkou 4 imparator anlamına geliyor. Eğer 5 imparator olursa go(5) gelir başa gokou olur kelime.
Vegapunk'ın altında Weevil'i gördüm yalnız. Warning yazan yer.Vivi'nin elindeki gazetede Dr Vegapunk yazıyor. Gelecek bölüm öğrenir miyiz bir şeyler? @amaneden üzerindeki resmi bir şeylere benzet bakalım.
Morgans yalan haberle bu algıyı yaratmış. Dünya şu an öyle düşünüyor ama teach luffy şu an yonko olması için erken diyor.Simdi luffy 5.yonkou mu ?
o zaman artık yonkou değil gokouBen yanlış görürsem düzeltmeye çalışıyorum öyle.
Lem.
Resmi olarak imparator değil bence. Bölüm içinde anlaşılır.o zaman artık yonkou değil gokou
Yalan haber olduğu belli değil. Arkadaş ne kadar tutuştunuz öyle ya. Ordaki kasıt önemli. Zaten Teach'in öyle düşünmesinin sebebi bahsedilen haberdeki imanın farklı olması. Ortada açıkca Luffy'nin dövüş olarak BM'yi yendi gibi bir haberi olsa neyine itiraz edecek? Adam yenmiş geçmiş karşıya.Morgans yalan haberle bu algıyı yaratmış. Dünya şu an öyle düşünüyor ama teach luffy şu an yonko olması için erken diyor.