seride gördüğümüz en yüksek ödül olduEn büyük ödül artışı oldu yanılmıyorsam.
seride gördüğümüz en yüksek ödül olduEn büyük ödül artışı oldu yanılmıyorsam.
Beyazsakal Korsanlarının müttefiklerini temizliyordu en son. 16 tanesini halletmişti. Diğerlerini de bitirdi herhalde :/Bu arada gazetenin arkasında vegapunk yazıyor ve warning yazıyor altında da weevilin görseli var.
Weevil bir haltlar karıştırmış belli.
Bence Vegapunk'ın deneyiymiş bu. Kaçmış ya da kaçırılmış. Dikkat diyor o yüzden. Sonuçta devlete, denizcilere değil korsanlara saldırıyor adam. En azından öyle biliyoruz. Frankenstein kaçtı gibi bir şey sanki.Beyazsakal Korsanlarının müttefiklerini temizliyordu en son. 16 tanesini halletmişti. Diğerlerini de bitirdi herhalde :/
Yonkouluğun bir resmiliği yok ki zaten Millet yonko diyor, yonko oluyorResmi olarak imparator değil bence. Bölüm içinde anlaşılır.
Teach de wb nin yerini hemen alamadı. Luffy bm yi yendiğinin haberini yapıyor morgans. Böylelikle herkes şaşırıyor. Teach luffy ile aynı olayı yaşadığı için tecrübesinden yorum yapıyor.Yalan haber olduğu belli değil. Arkadaş ne kadar tutuştunuz öyle ya. Ordaki kasıt önemli. Zaten Teach'in öyle düşünmesinin sebebi bahsedilen haberdeki imanın farklı olması. Ortada açıkca Luffy'nin dövüş olarak BM'yi yendi gibi bir haberi olsa neyine itiraz edecek? Adam yenmiş geçmiş karşıya.
yonkouluk resmi değil zaten bence Luffy imparator olduResmi olarak imparator değil bence. Bölüm içinde anlaşılır.
Yanlış ifade ettim herhalde ama anlamışsındır bence.Yonkouluğun bir resmiliği yok ki zaten Millet yonko diyor, yonko oluyor
O manada demedim.yonkouluk resmi değil zaten bence Luffy imparator oldu
Aynen mümkün. Neden warning yazdılar acaba. Kontrolden çıkmış olabilir.Beyazsakal Korsanlarının müttefiklerini temizliyordu en son. 16 tanesini halletmişti. Diğerlerini de bitirdi herhalde :/
ben seni anladım o yüzden bence imparator oldu dedimYanlış ifade ettim herhalde ama anlamışsındır bence.
O manada demedim.