Gelen kutusu kabarıyor.
Sag ol kardesim. Ya nasil mutlu oldum ha valla ilac gibi oldu resmen
Seni gerçekten hiç anlamıyorum. :/Luffy'nin odulu gercekmis be yuhhh!https://m.facebook.com/photo.php?fb...000131868492&set=p.2224767290870978&source=47
Hahah niye ya napayim o kadar cok sasirdim ki ben anlatamam ve cok cok sevindimSeni gerçekten hiç anlamıyorum. :/
Aynen 5.imparatormuş. Sen benim hatalarımı mı kovalıyosun paparaziYanlışın var. Yon Japonca da 4 demek. Yonkou 4 imparator demek. Bölüm 5. İmparator diyor. 5. Yonkou değil.
Kuş yalan haber yapmadı ilk defa Luffynin yaptıkları hükümet tarafından kisitlandirilmadi olduğu gibi aktarıldı bence ödül uygun Sanji Zorodan büyük değildir her ne kadar ödülü yüksekte olsa bence Zoro rahat durmamıştır wanoya giderken ödülünü yükseltmiştirSanji o kadar çöp ki hükumet Yonkou deviren tayfadan olmasına rağmen 330 yapmış yapa yapa.
Bu arada Sanji >Zoro.
Kuşun yalan haber yapmasının bir sebebi vardır bence.Gücünü test etmek istiyor gibi geldi. Bu arada 1 milyar bekliyordum. BM düşürdü olayı olmasa 200-300 atarmış demek ki artsa artsa.
Arc tamamı ile bittiğine göre cezalar çekilmeye başlansın.
Kiminkini kovalamıyor ki @amanedenAynen 5.imparatormuş. Sen benim hatalarımı mı kovalıyosun paparazi