Luffy'nin ödülünün Zoro'nun 5 katı olması BEŞ
Bomba nasıl patladıysa Sanji de öyle giyecek. Bu da demektir ki Sanji'nin kendi gücüyle aşamayacağı bir rakip gelecek.Sanji’ye özel yapılmıştır o. Başkasına olmaz. Giyecek bence. Büyük bir dövüşe saklayacaktır Oda bunu. Şu halinin bile tam gücünü görememişken Raid Suitli halini düşünemiyorum bile.
GörmemişimKorece o. Atıldı.
Onlar perde arkasında iş yaptıkları için Morgans’ın haberi olmadı sanırım. Alabasta’da nasıl sadece Luffy ve Zoro’nun ödülü arttıysa şimdi de Sanji ve Luffy’nin arttı. Zoro ve Sanji’nin ödüllerinin dengelenmesi açısından iyi oldu ama Nami ve Brook ödül artışını hak etmişti ya.Yalnız diğer tayfa üyelerinin ödülü artmadıysa yazık olur. Özellikle Brook. 150M hakketti en az.
Bana da öyle geliyor. Babasının verdiği gücü kullanmak zorunda kalacak. Aklıma BNHA’dan Todoroki geldi.Bomba nasıl patladıysa Sanji de öyle giyecek. Bu da demektir ki Sanji'nin kendi gücüyle aşamayacağı bir rakip gelecek.
KatılıyorumYalnız diğer tayfa üyelerinin ödülü artmadıysa yazık olur. Özellikle Brook. 150M hakketti en az.
Dehşet bir şey olacak dehşet Kaido'nun 2. adamıyla kapışabilir büyük ihtimal. Jack'le pek yakıştıramadım Sanji'yi :/Sanji’ye özel yapılmıştır o. Başkasına olmaz. Giyecek bence. Büyük bir dövüşe saklayacaktır Oda bunu. Şu halinin bile tam gücünü görememişken Raid Suitli halini düşünemiyorum bile.