İfade tarzı yanlış oldu Reviria'yı gösteriyorsa Marco'ların adayıda gösterir.Öne almadı ki zaten ilk bunu vereceği belliydi.
İfade tarzı yanlış oldu Reviria'yı gösteriyorsa Marco'ların adayıda gösterir.Öne almadı ki zaten ilk bunu vereceği belliydi.
Bir değil birkaç gün geçmiştir garanti. Teach oraya gideyim diyene kadar birkaç gün daha geçer zaten. Yani her türlü Bigmom ve tayfası eski düzenine geçmiş olur. Git ağla o yüzden. :/Eyvallah.
Ne kadar süre geçtiği belli mi ? Gerçi gazeteler basılıp dünyaya ulaştıysa en azından 1 gün geçmiştir di mi ? Benim teori yattı o zaman.BM'yi bizimkiler indirmicek diyordum yattı.Ben gidiyom o zaman ağlamaya.
Bakalım.İfade tarzı yanlış oldu Reviria'yı gösteriyorsa Marco'ların adayıda gösterir.
095- Bogard, Coby, Helmeppo, Morgan
196- Crocodile
297- Kapaktaki Denizciler
398- Kuzan, WG
499- Kutsal Ejder
600- Denizciler
701- Fujitora
802- Kizaru
903- ???
900'ü bilmem ama 903'te WG ile alakalı bir şey olacak büyük ihtimal.
BIG NEWS! denir.
Şaka maka çok şaşırdım yav.Ben tüm kurguyu yapmıştım.O zaman BM'yi bir daha Elbaf'ta falan görücez diye bir şey atıyım.Hatta belki de Elbaf'ta falan iniyormuş.Kalsın burda.Bir değil birkaç gün geçmiştir garanti. Teach oraya gideyim diyene kadar birkaç gün daha geçer zaten. Yani her türlü Bigmom ve tayfası eski düzenine geçmiş olur. Git ağla o yüzden. :/