Luffy yüzünden yok edileceği için de Luffy yıktı görüsü gerçekleşmiş olur belki bir nevi. Bakalım. Bunun üzerine 3-5 senaryo yazabilirim kafadan da Oda ne istiyor göreceğiz.Ben baa yı yok etmesini isterim hem ağırlığını koymuş olur hem karizmasını toparlamış olur.
Bana da öyle geliyor. Nami veya Robin tehlikeye girerse ve kurtarmaya gücü yetmezse kullanır. Çok da klişe olur ama yapacak bir şey yok.Sanji giyecek o kıyafeti. Ben de böyle düşünüyorum. Komutanlardan birine karşı kullanır.
Doğru ya, kimse buna değinmiyor. Alın size yeni tayfa üyesi işte ahahahahHahahaha yeni üye Zeus oldu ya Daha şimdiden başladılar Sanji'yle kavgaya. Hemende adapte oldu tayfaya
Eyvallah.Zaten genel de fikirlerimiz kolay kolay çatışmaz ortak düşünüyoruz seninle
Ne kadar süre geçtiği belli mi ? Gerçi gazeteler basılıp dünyaya ulaştıysa en azından 1 gün geçmiştir di mi ? Benim teori yattı o zaman.BM'yi bizimkiler indirmicek diyordum yattı.Ben gidiyom o zaman ağlamaya.Güç kaybı yaşamadı ama. Geçti gitti o durum. Herkes kendisine gelmiştir, Kata ve Cracker falan iyileşmiştir.
Aynen bekleyip görelim çok senaryo yazılabilir dediğin gibi.Luffy yüzünden yok edileceği için de Luffy yıktı görüsü gerçekleşmiş olur belki bir nevi. Bakalım. Bunun üzerine 3-5 senaryo yazabilirim kafadan da Oda ne istiyor göreceğiz.