Mantıklı.Bana da öyle geliyor. Babasının verdiği gücü kullanmak zorunda kalacak. Aklıma BNHA’dan Todoroki geldi.
Mantıklı.Bana da öyle geliyor. Babasının verdiği gücü kullanmak zorunda kalacak. Aklıma BNHA’dan Todoroki geldi.
Eee sen ne diyon?İşte, görmüş geçirmiş insan böyle oluyor
Todoroki örneği çok mantıklıBana da öyle geliyor. Babasının verdiği gücü kullanmak zorunda kalacak. Aklıma BNHA’dan Todoroki geldi.
Şaka da yapmayalım zaten.:/ Gerçi o kişinin Teach olduğu konusunda ciddiydim de bu bölüme bakıp demezdim yani.Düşünürken kullanmaya çalıştığın yöntemler biraz sakıncalı diye dürtüyorum kusura bakma.
Luffy indirir mi bilemem de geri dönülmez bence artık topkeke ya da Baaya.Elbaf'la zaten bi ilişkisi var kadının.Orda da Luffy devlerle müttefik olup indirir belki.@Hakili Yumruk
Aynen. Teach gelip orayı dağıtacak, kitabeyi alıp gidecek falan diyorduk ama yalan oldu resmen. Belki ileride Luffy Bigmom'ı indirdiğinde gerçekleşir bu durum xD
Ahahaha. Kusura bakma alındırdıysam.Şaka da yapmayalım zaten.:/ Gerçi o kişinin Teach olduğu konusunda ciddiydim de bu bölüme bakıp demezdim yani.