Stussy gizli hükümet ajanıydı. Yakında gözüküyorlardı vardır bir durumları elbet.Yalnız Morgans'ın arkası sağlam herhalde. BM'ı karşısına alması için birilerinin güvencesine ihtiyaç var. Denizciler veya hükümet falan mı koruyor acaba?
Stussy gizli hükümet ajanıydı. Yakında gözüküyorlardı vardır bir durumları elbet.Yalnız Morgans'ın arkası sağlam herhalde. BM'ı karşısına alması için birilerinin güvencesine ihtiyaç var. Denizciler veya hükümet falan mı koruyor acaba?
Reverie'de yapsın artık bir şeyler, yoksa Ace klasmanına alacağız onu daSabo Goku taktiğini uyguluyor. Amiralden ayar yedi şimdi antreman yapıp güçlenip gelecek
Katılıyor mu yoksa sadece haberleri mi takip ediyor. Wapol zaten kraldı da oda boşta bırakmadı onu, sırf Vivi'den yine ayar yesin diye.İçimden bir ses nasıl Wapol katılıyor ya, Oda da onu bir krallığın başına geçirmiş Reveire'ye getirecek diyor. Çünkü Reveire'ye katılanları ve Yonkouları göstermiş sadece. Croco alakasız gözüküyor aralarında. Bu da demektir ki kral olarak katılıyor.
Neyse düşene vurmam benBi sen eksiktin
O değilde geçtin sonunda
Ace'in yola baş koymuş bence şimdiden nerede öleceğini tartışmalıyız :/Reverie'de yapsın artık bir şeyler, yoksa Ace klasmanına alacağız onu da
Luffy önce bir Katakuri'yi alsın adamm akıllı.Luffy.
Wapol zaten kral olarak Reveiri'ye geliyor.İçimden bir ses nasıl Wapol katılıyor ya, Oda da onu bir krallığın başına geçirmiş Reveire'ye getirecek diyor. Çünkü Reveire'ye katılanları ve Yonkouları göstermiş sadece. Croco alakasız gözüküyor aralarında. Bu da demektir ki kral olarak katılıyor.
Dönüşte rakibi olmayacak Katakuri.Luffy önce bir Katakuri'yi alsın adamm akıllı.
400 milyon pek birazcık değil.Ben en az 1 milyar 100 felan diyordum. Vallaha 1.5 benim de beklentimin birazcık üstünde oldu. Artık Luffy'nin büyük toplardan olduğu anlaşılır herhalde.