Yalnız Morgans'ın arkası sağlam herhalde. BM'ı karşısına alması için birilerinin güvencesine ihtiyaç var. Denizciler veya hükümet falan mı koruyor acaba?10 defa baktım valla yeter. Bölüm çıkana dek bakmıyorum.
Yalnız Morgans'ın arkası sağlam herhalde. BM'ı karşısına alması için birilerinin güvencesine ihtiyaç var. Denizciler veya hükümet falan mı koruyor acaba?10 defa baktım valla yeter. Bölüm çıkana dek bakmıyorum.
Yol yakınken vazgeç şu bizimkilerin bıraktığı adaya biri gelir sevdandan :/Belki mom gerçekten yenilmiştir. Adayı birileri basmasın?
Bi sen eksiktinDaha yeni görüyorum iddiaya girdiğini Nasıl değerlendiremedim bu şansı tüh ya
Sabo Goku taktiğini uyguluyor. Amiralden ayar yedi şimdi antreman yapıp güçlenip gelecek
O değilde geçtin sonundaHeheheh
Kadın yorum yapıyor habere. Ayakta işte bildiğin.Belki mom gerçekten yenilmiştir. Adayı birileri basmasın?
Hayır. Big Mom'ın haberlere kızdığı bir panel var bölümde. Luffy ve Morgans'dan intikam alacağını söylüyor.Belki mom gerçekten yenilmiştir. Adayı birileri basmasın?
Yonko'nun kendisi bu denklemde yok yalnız. Olayların gerçek yüzünü o dünyada yaşayanlar bilmiyor, ama ben biliyorum. O yüzden saçma geliyor. Luffy ve Sanji kadar diğerleri de iş yaptı. Onların adını anan yok.Tabiki dediklerin de haklısın ama shinsekaiye bu kadar hızlı girip bu kadar kısa sürede yonkouya bu denli zarar veren bir örgüt veya korsan grubu olmamıştır belki o yüzden 5.Yonkou ilan edilmiştir.
Öyledir.Yalnız Morgans'ın arkası sağlam herhalde. BM'ı karşısına alması için birilerinin güvencesine ihtiyaç var. Denizciler veya hükümet falan mı koruyor acaba?