Müthiş ya.Coşmamış mı görünüyorum oradan.
Böyle bölümlerde coşmayan yoktur. Herkes var, her şey var.
Crocodile var bir kere.
Tabi yine gazete okuyor. Aksiyona geç be adam!
Cavendish ve Barto falan da varmış.
Müthiş ya.Coşmamış mı görünüyorum oradan.
Crocodile var bir kere.
Keşke bir krallığın başına geçmiş olup Reveire'ye katılsa. Sonuçta Luffy bunu deşmese Alabasta kralı olarak katılacaktı.Coşmamış mı görünüyorum oradan.
Crocodile var bir kere.
Ad blocku kapatıp dene Çerlo reyiz.Bu arada atılan bölüm linki açılmıyor bende. Link atın.
Oy oy oy oy oy!Müthiş ya.
Cavendish ve Barto falan da varmış.
Gasp edilen hakkını geri almalı! Neyse sabırlıyız biz, elbet devran döner!Keşke bir krallığın başına geçmiş olup Reveire'ye katılsa. Sonuçta Luffy bunu deşmese Alabasta kralı olarak katılacaktı.
İyi de BeyazSakal için Teach öldürdü diye haber yapılmadı ki? MF'daki büyük çatışmada hayatını kaybetti diye açıklanmamış mıydı o olay?Yonko ölünce onu öldüren yerine geçmiyor. Teach hemen Yonko mu oldu? Hayır. Bir sene boyunca bölge elde etti. Hiçbir güç bana bu ödülün mantıklı olduğunu izah edemez. O yüzden boşa uğraşma.
Daha yeni görüyorum iddiaya girdiğini Nasıl değerlendiremedim bu şansı tüh yaHe ya baksana boşuna bir aydır ceza çekiyorum
Sabo Goku taktiğini uyguluyor. Amiralden ayar yedi şimdi antreman yapıp güçlenip gelecek1.5 milyar nedir ya. Yuh!
Zaten de facto 5. imparatordu Luffy, malumun ilamı.
Sanji yine az ödül almış ya. 500 verseydi bari. Herkese bol keseden dağıtıyor bu aralar. Bi Sabo fakir kaldı.
Tabiki dediklerin de haklısın ama shinsekaiye bu kadar hızlı girip bu kadar kısa sürede yonkouya bu denli zarar veren bir örgüt veya korsan grubu olmamıştır belki o yüzden 5.Yonkou ilan edilmiştir.Yonko ölünce onu öldüren yerine geçmiyor. Teach hemen Yonko mu oldu? Hayır. Bir sene boyunca bölge elde etti. Hiçbir güç bana bu ödülün mantıklı olduğunu izah edemez. O yüzden boşa uğraşma.