Birazcık. Bizim salak oğlanın büyüdüğünü görünce insan duygulanıyor ister istemez.Hadi hadi. İçindeki o çocuk kıpırdanmadı mı söyle.
Birazcık. Bizim salak oğlanın büyüdüğünü görünce insan duygulanıyor ister istemez.Hadi hadi. İçindeki o çocuk kıpırdanmadı mı söyle.
Ben. Luffy'nin ödül 3 milyar olmalıydı, bu yüzden sevmedim.Çok kotuye basan kim ? Delikanli gibi cikabilir mi ? Neden kotu ve neresi kotu ? Yapmayin allah askina
La. Niye hepiniz bu duruma çok üzülmüşüm gibi davranıyorsunuz ? :/ Zoro'nun Sanji'yi ödülde geçeceğini bende düşünüyorum ama gerçekten seri sonuna kadar bunda Sanji önde olsa da takmam yani.Sadece herkes rekabetten falan bahsettiği için durumlarının aynı olmadığını belirtme ihtiyacı hissettim.İçin rahat olsun zoro fazla fark olmasa bile ödülde sanjiyi geçecek her türlü. Zoronun karakteri müsait buna. Zoro daha vahşi ve saldırgan. Sanji bunun tam tersi. Sanjiyi daha çok sevsem de zoronun ödülde sanjiyi geçeceği kaçınılmaz bence.
Ha sanjinin kuma karşısında ettiği sözü unutmamak lazım. Sanji öyle bir şey yapar ki ödülü tavan yapar işte öyle bir şey olursa bilemem artık.
Birazcık. Bizim salak oğlanın büyüdüğünü görünce insan duygulanıyor ister istemez.
Bence Jinbei>=Zoro Ayrıca Usopp her daim en güçsüz.L - Z - J - S - U - B - N - F - C - R Tayfanın güç sıralaması böyle mi oldu şimdi?
Jinbei şu anlık en fazla Zoro'ya denktir.Fakat ilk 3'lü yine de bozulmaz.Jinbei yaşını başını almış biri ve Sanji'yle arasında çok fark yoktur.O yüzden Sanji potansiyelinden dolayı şimdi olmasa bile 1-2 arca Jinbei'yi geçer.Bence L>Z>S>J olucaktır ve seri böylede tamamlanır.L - Z - J - S - U - B - N - F - C - R Tayfanın güç sıralaması böyle mi oldu şimdi?
Luffyden sonra Jimbei gelir. Robin Cavendish gibi adamın Hakuba formunu rahatlıkla durdurabilen biri. Özellikle Nami, Chopper, Usopp yanından geçemez.L - Z - J - S - U - B - N - F - C - R Tayfanın güç sıralaması böyle mi oldu şimdi?