Bitsin artık yeter. 16 senedir takip etmekten yoruldum.Abi bitmesin ya one piece valla cok guzel
Bitsin artık yeter. 16 senedir takip etmekten yoruldum.Abi bitmesin ya one piece valla cok guzel
Hadi hadi. İçindeki o çocuk kıpırdanmadı mı söyle.Bitsin artık yeter. 16 senedir takip etmekten yoruldum.
İsterse Sanji serinin sonuna kadar Zoro'dan fazla ödüle sahip olsun benim için sıkıntı değil.Ödüle bakıpta Sanji>Zoro ya da Sanji=Zoro demem sonuçta.Dediğin gibi bir durumda olabilir tabii.Wano’da falan geçecektir Zoro ama Sanji’nin aile durumu ödül olayını etkilemiş olabilir. Bunu unutmamak lazım. Vinsmoke ailesi Luffy’leri yakında dağılacak olan grup olarak gördüysw(Alabasta sonrası için) Sanji’nin ödülünü engellemişlerdir.
Mübalağa nedir?Ne güzel fikirler veriyorsun sen öyle
Yonkoulara akıl verir, savaş durdurur, çocuk yapar falan.
Hoaydaa. Luffy bu haliyle bile bas bas bağırıyor KK olacam diye.
Morgans'tır.Mübalağa nedir?
İçin rahat olsun zoro fazla fark olmasa bile ödülde sanjiyi geçecek her türlü. Zoronun karakteri müsait buna. Zoro daha vahşi ve saldırgan. Sanji bunun tam tersi. Sanjiyi daha çok sevsem de zoronun ödülde sanjiyi geçeceği kaçınılmaz bence.İsterse Sanji serinin sonuna kadar Zoro'dan fazla ödüle sahip olsun benim için sıkıntı değil.Ödüle bakıpta Sanji>Zoro ya da Sanji=Zoro demem sonuçta.Dediğin gibi bir durumda olabilir tabii.
Güzel ama renklendirmek lazim.Aynen reis örgütünü kurmuş.
Bu arada avatarım nasıl fandaş