Croc @amaneden 'den fazla okuyor.
Şaka bir yana oluşum falan var. Bir şeyler karıştırıyor yine, bakalim nerede ortaya çıkacak.
Croc @amaneden 'den fazla okuyor.
Şaka bir yana oluşum falan var. Bir şeyler karıştırıyor yine, bakalim nerede ortaya çıkacak.
Gazetede resmi var. Görürseniz, kaçın yazmışlar.Ayı boğanı göremedim ben
Hee gördüm tipsiziCoby'nin sahnesine bak. Gazetenin sağ alt köşesinde. Warning yazıyor.
Amiral gücünde çıkacak yiğidoGazetede resmi var. Görürseniz, kaçın yazmışlar.
Yine de Alabasta'yla arada büyük bi fark var bence.Birinde en güçsüz shicilerden biri Croco'ya kafa tutmak diğerinde direk yonko suikast planının içinde olmak var.Dünyayı çalkalayacak bi haberin içinde olupta 10m geçiyor sadece.Bu mevzu biraz ün mevzusu.Sanji Alabastada tanınmıyordu bile.Zoronun ise korsan avcısı olarak bir ünü vardı.Mevzu bu.Şimdi ise ün konusu dengelendi nerdeyse.Şeytani ordunun veliahtı oldu Sanji.
Abi bitmesin ya one piece valla cok guzelSeri sonuna geliyor. Ödül tepkilerinde Yonko gösteriyor Oda. Yalnız adamların mimikleri bile değişmedi ödülü görünce. Bizim tayfa ise şok, bizim tayfa ise vefad.
Chopper'ın şapkası boynuzları ile birlikte havaya uçmuş.
Aynen reis örgütünü kurmuş.Croc @amaneden 'den fazla okuyor.
Wano’da falan geçecektir Zoro ama Sanji’nin aile durumu ödül olayını etkilemiş olabilir. Bunu unutmamak lazım. Vinsmoke ailesi Luffy’leri yakında dağılacak olan grup olarak gördüysw(Alabasta sonrası için) Sanji’nin ödülünü engellemişlerdir.Yine de Alabasta'yla arada büyük bi fark var bence.Birinde en güçsüz shicilerden biri Croco'ya kafa tutmak diğerinde direk yonko suikast planının içinde olmak var.Dünyayı çalkalayacak bi haberin içinde olupta 10m geçiyor sadece.