Wewilin ödülü kata kadar çıkmaz büyük ihtimal.En azindan wevil gibi degil 2.si oda'nin da dedigine gore bir sbs de dovus zekasi gayet iyi .
Wewilin ödülü kata kadar çıkmaz büyük ihtimal.En azindan wevil gibi degil 2.si oda'nin da dedigine gore bir sbs de dovus zekasi gayet iyi .
Dondurulmuş ödülü 480 milyon.Wewilin ödülü kata kadar çıkmaz büyük ihtimal.
Çifte kumrularhttps://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/8fvjty/lets_chat_luffy_and_chill/
Let's chat Luffy and chill
Ben de çok merak ediyorum Yakında görürüz.Bu adamda uzun zamandır gösterilmiyor çaylaklardan daha üstün bence bakalım serideki rolü ne olacak
Tavuk brooku soylememiş heraldeBrook'un ödülü kesin artacaktır.
Benim Big News oralarda o sıra. Görmüştür.Yohohoho!
Aynen. Bir de Luffy'nin kardeşi ve filosunu öğrenen Morgans, Brook'un poneglyph kopyası, Koca Ana'yla savaşı ve koyun koyuna yatması gibi faaliyetlerini de öğrenmiştir umarım Eğer öğrenirse kafadan net 1 milyarı var reisin.Benim Big News oralarda o sıra. Görmüştür.
Ahahaha. Öğrense de artmaz o kadar. Luffy'nin özelliği sayısız tehlikeyi tek bir çatı altında toplamış olması, ondan yüksek. Yoksa bugüne kadar Luffy bireysel olarak ya da bir avuçluk tayfasıyla neler yaptılar neler.Aynen. Bir de Luffy'nin kardeşi ve filosunu öğrenen Morgans, Brook'un poneglyph kopyası, Koca Ana'yla savaşı ve koyun koyuna yatması gibi faaliyetlerini de öğrenmiştir umarım Eğer öğrenirse kafadan net 1 milyarı var reisin.
Doğru söylüyorsun. En azından 500 olsa kafi. Ona da razıyımAhahaha. Öğrense de artmaz o kadar. Luffy'nin özelliği sayısız tehlikeyi tek bir çatı altında toplamış olması, ondan yüksek. Yoksa bugüne kadar Luffy bireysel olarak ya da bir avuçluk tayfasıyla neler yaptılar neler.