Facebook'ta gördüm az önce.
Beyazsakal,Kaido,Shanks,Mihawk,Katakuri ? Sadece One Piece'ten örnek vereyim dedim. Bunlarda sadece korsan kısmından.Abi weevil çok aptal bir karaktere benziyor. Güçlü karakterler de az zeka olsun yahu
Cosplayerlar bile bu iki büyük ayrıntıyı atlamıyor, yapay da olsa yapıyor. Olmamış :Thttps://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/8fvjty/lets_chat_luffy_and_chill/
Let's chat Luffy and chill
Luffy çok mu akıllı veya zeka küpü bir karakter?Abi weevil çok aptal bir karaktere benziyor. Güçlü karakterler de az zeka olsun yahu
Kapağı atabilir misin ?Zoro'nun Wano'da iyi bir dayak yemiş olma ihtimali var. Şu an esir bile düşmüş olabilir. Malum kapağı biliyoruz.
Arada aklı çalışıyor en azından. Bu Weevil, Jack tarzı karakterlere ben de ısınamıyorum. Devler saf ama senpati uyandırıyor. Bunlar tuaf şeyler. Güçlüler sadece başka da bir şeyleri yok.Luffy çok mu akıllı veya zeka küpü bir karakter?
Ayıboğan da belki dövüşte süper zeka oluyordur. Görmedik bunu henüz. Jack ise kesinlikle aptal bir karakter değildi. Sadece kendine fazla güveniyordu. Bu da onun sonu oldu.Arada aklı çalışıyor en azından. Bu Weevil, Jack tarzı karakterlere ben de ısınamıyorum. Devler saf ama senpati uyandırıyor. Bunlar tuaf şeyler. Güçlüler sadece başka da bir şeyleri yok.
Sanji Beckman Doflomingo Law Bege ve niceleriBeyazsakal,Kaido,Shanks,Mihawk,Katakuri ? Sadece One Piece'ten örnek vereyim dedim. Bunlarda sadece korsan kısmından.