Hahaha ya öyle ya da anası filo amirali seviyesinde Madem konusu açıldı biraz nostalji olsunDaha annesi tekmelerken canım acıyor diyor. Ezik bu!
Hahaha ya öyle ya da anası filo amirali seviyesinde Madem konusu açıldı biraz nostalji olsunDaha annesi tekmelerken canım acıyor diyor. Ezik bu!
Sen diyorsan doğrudur.
Luffy'nin rakipleri arasında misyonu öyle olmayan karakter mi var ? :/Yani bana sorarsanız bu yaratığın en büyük misyonu; Luffy'ye seviye atlatmaktır.
Hepsi öyle değil. Bak Kata'nın misyonu seviye atlatmaktı mesela ama Dof öyle değildi. Dof'un olayı başkaydı. Cracker da öyle keza.Luffy'nin rakipleri arasında misyonu öyle olmayan karakter mi var ? :/
Hmm.İyi öyle olsun bakalım.Hepsi öyle değil. Bak Kata'nın misyonu seviye atlatmaktı mesela ama Dof öyle değildi. Dof'un olayı başkaydı. Cracker da öyle keza.
Hayır.Weevil'ın tipinden saf güçle savaşıyor gibi görünüyor. Ama One Piece Wiki'de Z'nin geçmişinde sevdiklerinin ölümünden 23 sene sonra şeytan meyvesi gücü olan biri tarafından kolunun kesildiği ve Ain ve Binz hariç bütün adamlarının toplu olarak katledildiği yazıyor. Şeytan meyvesi vurgulanmış sanki. Filmleri izlemedim, bu yönde bir beyanat geçti mi?
Bu ayı hakkında çok kafa yoruyosunuz,tartışmaya bile değmez.Weevil'ın tipinden saf güçle savaşıyor gibi görünüyor. Ama One Piece Wiki'de Z'nin geçmişinde sevdiklerinin ölümünden 23 sene sonra şeytan meyvesi gücü olan biri tarafından kolunun kesildiği ve Ain ve Binz hariç bütün adamlarının toplu olarak katledildiği yazıyor. Şeytan meyvesi vurgulanmış sanki. Filmleri izlemedim, bu yönde bir beyanat geçti mi?
WB'nin sözde eşinden de bu beklenir!!Hahaha ya öyle ya da anası filo amirali seviyesinde Madem konusu açıldı biraz nostalji olsun