Oda acaba neden akbabaya şapka taktırmışO senin problemin efendi.
Oda acaba neden akbabaya şapka taktırmışO senin problemin efendi.
Avatarlarla ilgili değil tam bence. Daha çok sorun arıyor gibi. Bunu yaparken bilinçli mi bilemiyorum; o yüzden de nötr-tepkili arası cevap veriyorum.Adamın avatarlarla bir problemi var
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi bir bulursam ona da cevap ararım.Oda acaba neden akbabaya şapka taktırmış
Sana yok. Biz kendi aramızda okuyacağız.
Ya sen hayalet gibisin aynı geldiğini göremiyom bi türlü.Avatarlarla ilgili değil tam bence. Daha çok sorun arıyor gibi. Bunu yaparken bilinçli mi bilemiyorum; o yüzden de nötr-tepkili arası cevap veriyorum.
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi bir bulursam ona da cevap ararım.
Bana da öyle geldi. Sen yine iyisin. Ben kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum :/Avatarlarla ilgili değil tam bence. Daha çok sorun arıyor gibi. Bunu yaparken bilinçli mi bilemiyorum; o yüzden de nötr-tepkili arası cevap veriyorum.
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi bir bulursam ona da cevap ararım.
Şans.Ya sen hayalet gibisin aynı geldiğini göremiyom bi türlü.
Boşver.Bana da öyle geldi. Sen yine iyisin. Ben kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum :/
Luffy wevile tek atacak olay bitecek.Abi weevil çok aptal bir karaktere benziyor. Güçlü karakterler de az zeka olsun yahu
Yenemeyecek.Katakuriyi zor yendi big momu yenemezdi big momu yenemeyen kaidoyu hiç yenemez.Anlamadığım olay şu şuan bizimki 1.5 milyar berilik bir adam oldu kaidoyu yenip direk 4.yonkou olursa kaç olucak ve nasıl yenecek kaidoyu
Bildiğim kadarıyla yonko'lar arasında net bir güç sıralaması yapılmış değil henüz. Dolayısıyla "Kaido'yu yenerse 4.yonko olacak" diye bir şey de yok.Anlamadığım olay şu şuan bizimki 1.5 milyar berilik bir adam oldu kaidoyu yenip direk 4.yonkou olursa kaç olucak ve nasıl yenecek kaidoyu