Ashura kadar hypelanan kın yok bu arada zaten Kuri'deki en güçlü ibaresi olsun,genç Oden'in tüm gecesini almış olması olsun.Adam çok sağlam ama dikkate alınmıyor.Aaaa kimse Ashura, Oden'den kan aldı dememiş.
Ashura kadar hypelanan kın yok bu arada zaten Kuri'deki en güçlü ibaresi olsun,genç Oden'in tüm gecesini almış olması olsun.Adam çok sağlam ama dikkate alınmıyor.Aaaa kimse Ashura, Oden'den kan aldı dememiş.
Nihilist ve avare diye kimse takmıyor bence. Hayatı saldığı için kimse farkında değil adamın ya da şekilcilik durumu söz konusu. Kilolu ve pembe saçlı diye ciddiye alınmıyor. Oysa Oden'i parçalamış.Ashura kadar hypelanan kın yok bu arada zaten Kuri'deki en güçlü ibaresi olsun,genç Oden'in tüm gecesini almış olması olsun.Adam çok sağlam ama dikkate alınmıyor.
Böyle dusunen tek ben degilim. Ayrica avatarindan ashura yi Yc1 olarak gordugunu dusunuyorumSağ kol dediğin adamlar İnu ve Neko'ya hibrit formu gerek görmeyen Jack'in bile karşısında terlediği adamlar.Sulong falan kurtarmaz yani.Sulong halleri bile Queen,Smoothie etmez bunların.
Gecen yazdim da kimse takmadi. Artik soylemiyorum. Inanmayan 962-963 okusun.Aaaa kimse Ashura, Oden'den kan aldı dememiş.
Ashura'yı yc1 görmüyorum.Hibrit Jack ayarıdır en baba ihtimalle kendisi bana kalırsa.King kendisini orta zorlukta alır yani.Böyle dusunen tek ben degilim. Ayrica avatarindan ashura yi Yc1 olarak gordugunu dusunuyorum
Bu ne ispanyol ların isimleri gibi... ayrıca kinemon u ne yapsan yine ilk 5 e giremez.Kinemon Ashura Denjiro
Law u fazla güçlü bulmuyorum.Hem law un room içindeyken kesişinin mutlak olduğunu düşünmüyorum.Sonuç olarak yenilmiş tabi bu demek değildir ki kinemon güçsüzdür.Bana öyle bir izlenim bıraktı.Sokaktan geçen adama yenilmiş gibi yazıyorsun. Law bu ark muhtemelen Queen düzeyinde dövüşler çıkaracak.
Ayrıca dövüşün nasıl olduğu bile belli değil. Meyveye büyü diyen adamı uzaktan birkaç parçaya bölüp dağıtmış.
Dedikoducu kaynana programlarından fırlamış gibi çizdiği içinNihilist ve avare diye kimse takmıyor bence. Hayatı saldığı için kimse farkında değil adamın ya da şekilcilik durumu söz konusu. Kilolu ve pembe saçlı diye ciddiye alınmıyor. Oysa Oden'i parçalamış.
Dedikoducu kaynana programlarından fırlamış gibi çizdiği için
Oden'i hastanelik edecek kadar güçlü olup üstüne tipi Jack'e falan benzeseydi iddialıyım millet burada kendisi için üstünü başını yırtardı. Dediğin gibi kaynanaya benzediği için seveni az.Gecen yazdim da kimse takmadi. Artik soylemiyorum. Inanmayan 962-963 okusun.