Dediğim gibi ıkısı sulong yani 1 yc1 2 yc2 var. Bu kadar.Denizcilerin kırmızı alarm verdiği 2 yonko ittifakında bile 3 YC1, 2 YC2 yok yaw kaptanları hariç
Dediğim gibi ıkısı sulong yani 1 yc1 2 yc2 var. Bu kadar.Denizcilerin kırmızı alarm verdiği 2 yonko ittifakında bile 3 YC1, 2 YC2 yok yaw kaptanları hariç
Bu ekipten bir Yk1 çıkmasını beklemiyorum ama total olarak Yk2 ve Yk3'lerle dolup taşan bir tayfa olduğu için bir yonkou tayfası kesin ederler.Şimdi farkettim de eğer şu Denjiro beklediğim kadar güçlü çıkarsa çıkarsa neredeyse bir yonkou tayfası edecekler.
Kiku kanjuro'ya tek atar.İnu-Neko-Ashura birbirlerine yakın seviyeler. Sulong formunu düşünürsek İnu ve Neko çok daha güçlüdür ama sadece dolunayda kullanılan bir form olduğu için İnu ve Neko'yu en güçlü saymadım. Ashura bence en güçlüsüdür. 9 Kın'ın güç sıralaması da şöyledir.
1) Ashura Doji
2) Nekomamushi
3) İnuarashi
4) Denjiro
5) Kawamatsu
6) Kin'emon
7) Raizo
8) Kanjuro
9) Kikunojo
Kanjuro en pasifi gibi çizildi ama öyle olduğunu zannetmiyorumKiku kanjuro'ya tek atar.
Eyvallah Nekoyu etkiler mi ampute olması bilemedim o kadar fazla, Inu hadi bacak ama o da Ashura ile denkleşiyordu az çok.Öncelikle konu çok özenli ve güzel, eline sağlık Kral.
Sıralamamı yapayım:
(Sağlıklı)Sulong İnu ve (Sağlıklı)Sulong Neko
Ashura
Denjiro
Kawamatsu
(Ampute)Sulong İnu ve (Ampute)Sulong Neko
(Sağlıklı)İnu ve (Sağlıklı)Neko
(Ampute)İnu ve (Ampute)Neko
Kin'emon
Kiku
Raizo
Saç Fırçası
Neko'nun kolu gitmemiş miydi? Benim aklımda öyle kalmış.Eyvallah Nekoyu etkiler mi ampute olması bilemedim o kadar fazla, Inu hadi bacak ama o da Ashura ile denkleşiyordu az çok.
Sağ kol dediğin adamlar İnu ve Neko'ya hibrit formu gerek görmeyen Jack'in bile karşısında terlediği adamlar.Sulong falan kurtarmaz yani.Sulong halleri bile Queen,Smoothie etmez bunların.Ashura- sulong inu-neko = Yc1
Denjiro- kawamatsu = Yc2 ( kawamatsu vs smothie görücez umarım.
Kinemon-kiku = daifuku seviyesi
Kanjuro- raizo = pekoms çıkarsa öpüp başıma koyarım.