Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 899 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu arc 889 da bitmesi gerekmiyor muydu? Hakem uzatmanın uzatmasını oynatıyor.

Sanji'ye o prensipleri sürdürmeye devam ederse, yeni dünya da etek giydirip dolaştırırlar adamı diye söylemeleri gerekiyor birilerinin. Gücün kadar prensibin olsun yoksa çok yaşamazsın.
Yarısında falan diye ben editör dedi diye hesaplamıştım ama Oda demiş. Sıkıntı oradan çıktı.

balık adam arc dan beridir sanjinin bitane adam akıllı vs si yok punk hazardda vergoya iki tekme salladı bacagı çatladı oo dedik ardından dofa defans yaptı oo dedik şimdi ikidir daifukunun cine tepik atıyor oglum artık adam gibi bir vs yap disci repçiler gibi habire birierine dis atıyor ama icraat sıfır oda artık şu adama adam gibi bir vs çiz daifuku smoti snack filan çıkar üçünüde karşısına tokatlayıp geçsin adamın karizma sıfırı bırak eksilerde nami reis bile sanjiden işlevsel tayfada tabi şahsi düşüncem god usopp ve ödülünün sanjiden fazla olması tesadüf degil usoppu büyük patlama yapıcak

%30 uzatmadık mu, o bile bitti. Yoksa 3 bölüm mü kalmıştı?
İşte %33.33 uzattım ben ama editör dedi zannedip öyle yaptım. Oda'yı hesap etsem şöyle olurdu:

825'te başladı 848'de yarısındaydı. 872'de bitecekti açıklamaya göre. Toplam 48 bölüm. %33.33 değil 20. Seneye özel %53.33 yapardın. O da 73.59'dan 74 olurdu. Kabaca 900 işte. Mis.

İşte %33.33 uzattım ben ama editör dedi zannedip öyle yaptım. Oda'yı hesap etsem şöyle olurdu:

825'te başladı 848'de yarısındaydı. 872'de bitecekti açıklamaya göre. Toplam 48 bölüm. %33.33 değil 20. Seneye özel %53.33 yapardın. O da 73.59'dan 74 olurdu. Kabaca 900 işte. Mis.
997. bölümde biter diyorum. +2+5 şeklinde uzattım.

Dokundurma yaptıydım :/
Hee ben de hatırlatma yaptım. Ciddiye alan oluyor arada serpiştiriyorum.
Şimdi burada ayrımı yapmak lazım.Orada parti düzenlemek için bulunmuyorlar koca anayı indirmeye karar vermişler ortak çalışıyorlar.Her korsanın rüyasını süsleyen yonko indirme fırsatı altın tabakla bu adamlara sunulmuş.Haliyle Bege işe nokta koymak istiyor.Yonkolara karşı durmadan adamı olmadan barınamayacağın yeni dünyada bunu yapmandan daha mantıklı hiçbirşey yok.Avare misin arkadaşım korsanım diye canımın istediğini yaparım yok öyle birşey.Korsanlığın kitabında ne yazıyorsa onu yapacaksın.Düşmanına karşı her yolu deneyeceksin.Luffy kata dövüşünde vurulduğu zaman korsanlık bu benim hatamdı diyebiliyor.Eh işte korsanlık bu diyoruz bizde yapman gerekeni yapacaksın çocuk oyunu mu bu.Zoro ve Smoker korsan korsandır diye boşa cümle kurmuyor.O çerçevenin dışına çıkarsan ancak süper kahraman olursun.

Ben Sanji meselesinde değilim işin kişilik konusuna burada ağırlık vermemesini isterdim.Çünkü istediği zaman Luffy dahil kişilik dışı davrandırtmasını gayet iyi biliyor mangaka.Bana kızıyorlar da diyor.

Onu zaten yaptı,adam dibin dibini gördüğü için umursamıyor hiç bunları artık.:hhh: Korkusu kalmamış bu konularda cehennemden geldiği için.
Şimdi burada ayrımı iyi yapmak lazım. Anayı indirmeye karar verdikleri ve ortak oldukları plan Bege'ye ait. Plan çuvallayınca indirme üzerine değil kaçma üzerine oynuyorlar ki kaçın diyen de Bege. Kaçtıktan sonra yollarını ayırıyorlar ama Bigmom çıldırmış pasta kovalarken bi planla ortaya çıkan Pudding Chiffon ve Sanjiyi işe dahil etmek için yola çıkınca bu sefer de Mugilere yardım etmek için bi araya geliyorlar. Sanji benim pastama dokunamazsınız, zaten bu pasta onu işlevsiz bırakacak sonra istediğinizi yapın diyor. Yani bu ikinci harekatta Pudding'e ait planın şartlarını Sanji koymuş oldu.

La herkes korsanım sana mı soracağım ne yapacağımı diye kol geziyor denizde :S Buna mı takıldın yani :S Balıkadam adasında Luffy Bigmom'a şekerleri ben yedim ama istersen karşılığında bi bolu hazineyi verebilirim diyor. Bigmom olmaz diyor, Tamago Bigmom ı ikna etmeye çalışırken azar yiyor. Ben korsanım istediğimi yapamayacaksam olmanın ne anlamı var diyor. Bu adamlar sadece akıl ve mantıklarıyla değil yürekleriyle yaşıyor. İstek, kibir, kıskançlık, vahşet pek çok arzuya bağlılar. Romance Down denme sebebi de bu, herkes kendi romantik macerasında çünkü :/ Yeri gelince çocuk oyunu gibi oluyor çünkü çocuklar bu kadar duygularına bağımlı yaşar. Gücü olmasa tüm ırkların yaşayacağı bi ülke inşa etmek anca çocukça bi hayal diye gülüp geçilirdi ama güçlü olunca tanımı mı değişti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık