İstediği gibi öldürsünler sıkıntı ne bunda? Sanji benim pastama dokunma istediğini yapabilirsin Bigmom'a diyor :/Öyle deme korsan olunca insanları dilediğin gibi katletme hakkın bile oluyormuş.Kimse seni yargılayamazmış.
İstediği gibi öldürsünler sıkıntı ne bunda? Sanji benim pastama dokunma istediğini yapabilirsin Bigmom'a diyor :/Öyle deme korsan olunca insanları dilediğin gibi katletme hakkın bile oluyormuş.Kimse seni yargılayamazmış.
Onu biliyoruzKullanıcı ölmeden meyve vücudu terk etmez. Sadece meyvenin etkisi geçebilir. Sugar bayıldığında oyuncakların tekrar insan olması gibi.
AnladımOnu biliyoruz. Sadece spekülasyon yapayım dedim, malum bu kadının meyveyi alması da normal yollarla olmadı. Ben tahminimi çok önce söylemiştim zaten.
![]()
Dokundurma yaptıydım :/İstediği gibi öldürsünler sıkıntı ne bunda? Sanji benim pastama dokunma istediğini yapabilirsin Bigmom'a diyor :/
Zaten kola dediğin nedirki.Bolca su, biraz asit, biraz gaz, azıcık da renklendirme için fare kanıSanji 3-5 maddeden kola yapar, kolay iş.![]()
Korsan olunca milletin yemeğine zehir mi koyman gerekiyor yani :S Korsan olmanın şartı mıdır buKorsan olunca istediğini istediğin gibi yaparsın, Bege zehir istiyor, Sanji istemiyor sıkıntı ne şimdi bunda :S
Yada mesela tüm rakiplerini öldürmen mi lazım :S Bazen çıkarların uyuşunca anlaşırsın, bazen de çıkarların için öldürürsün, zevk için işkence eder, alaya alırsın falan. Ne bileyim.
Onu zaten yaptı,adam dibin dibini gördüğü için umursamıyor hiç bunları artık.La bu arc 889 da bitmesi gerekmiyor muydu? Hakem uzatmanın uzatmasını oynatıyor.
Sanji'ye o prensipleri sürdürmeye devam ederse, yeni dünya da etek giydirip dolaştırırlar adamı diye söylemeleri gerekiyor birilerinin.