Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 899 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullanıcı ölmeden meyve vücudu terk etmez. Sadece meyvenin etkisi geçebilir. Sugar bayıldığında oyuncakların tekrar insan olması gibi.
Onu biliyoruz:artiz:. Sadece spekülasyon yapayım dedim, malum bu kadının meyveyi alması da normal yollarla olmadı. Ben tahminimi çok önce söylemiştim zaten.:gamyon:

Belli artık yavaş yavaş bağlayacaklar meseleyi Roger, BM den kaçtığı için Luffy de BM den kaçacak. En son BM flashback olarak Roger'ın kaçışını görür sonra Roger birden Luffy'e dönüşür felan :D Tayfa şu halde ne kadar destek gelirse gelsin indiremez BM'yi öyle bir amaçlarıda yok zaten Germa66 sağlam giriş yaptı Balıkadam korsanlarıda sağlam giriş yapacak gibi gözüküyor. Germa66 + Balıkadam Korsanları BM tayfasının kalanını tutmaya yeter gibi gözüküyor belki dövüşmeye mecali olan Smoothie,Snack,Daifuku gibi güçlü karakterlerin bir kaç kısa atışmasını görürüz. Artık uzun vsler olacağını sanmıyorum. BM kafayı yedi ondan sonraki en güçlü olan Katakuri Luffy'e yenildi önceki bölüm zaten gördük BM tayfası artık iyice ümitsizliğe düşmeye başlamış. Bizimkiler artık biraraya geldiğine göre kaçmaya odaklanacaklardır. BM muhtemelen pastayı yiyince düzelecek (zehir koyduklarını düşünmüyorum koysalarda işleyeceğini sanmam) ne tepki verecek merak ediyorum belki Pudding hafızasını silebilir.

Benim bu arctan anladığım tek şey yonkou tek başına bir güç tayfası ise sadece kuru gürültü ayak işleri ile uğraşıyorlar aynisi wb vs akainuda görülüyor 2 side birbirine karşı çok etkili ancak işin içine wb korsanlari 1. 3,4,5 diye devam eden komutanların toplamı akainuya karşı hiç birşey yapamiyorlar.Kısacası ( yonkou asıl güç ) tayfası çöp luffy ve tayfasının yarısı +germa +bm ye ihanet eden 3,5 kişi komple donanmayı ve orduyu silip süpürebiliyor

La bu arc 889 da bitmesi gerekmiyor muydu? Hakem uzatmanın uzatmasını oynatıyor.

Sanji'ye o prensipleri sürdürmeye devam ederse, yeni dünya da etek giydirip dolaştırırlar adamı diye söylemeleri gerekiyor birilerinin. Gücün kadar prensibin olsun yoksa çok yaşamazsın.

Korsan olunca milletin yemeğine zehir mi koyman gerekiyor yani :S Korsan olmanın şartı mıdır bu :( Korsan olunca istediğini istediğin gibi yaparsın, Bege zehir istiyor, Sanji istemiyor sıkıntı ne şimdi bunda :S

Yada mesela tüm rakiplerini öldürmen mi lazım :S Bazen çıkarların uyuşunca anlaşırsın, bazen de çıkarların için öldürürsün, zevk için işkence eder, alaya alırsın falan. Ne bileyim.

Şimdi burada ayrımı yapmak lazım.Orada parti düzenlemek için bulunmuyorlar koca anayı indirmeye karar vermişler ortak çalışıyorlar.Her korsanın rüyasını süsleyen yonko indirme fırsatı altın tabakla bu adamlara sunulmuş.Haliyle Bege işe nokta koymak istiyor.Yonkolara karşı durmadan adamı olmadan barınamayacağın yeni dünyada bunu yapmandan daha mantıklı hiçbirşey yok.Avare misin arkadaşım korsanım diye canımın istediğini yaparım yok öyle birşey.Korsanlığın kitabında ne yazıyorsa onu yapacaksın.Düşmanına karşı her yolu deneyeceksin.Luffy kata dövüşünde vurulduğu zaman korsanlık bu benim hatamdı diyebiliyor.Eh işte korsanlık bu diyoruz bizde yapman gerekeni yapacaksın çocuk oyunu mu bu.Zoro ve Smoker korsan korsandır diye boşa cümle kurmuyor.O çerçevenin dışına çıkarsan ancak süper kahraman olursun.

Ben Sanji meselesinde değilim işin kişilik konusuna burada ağırlık vermemesini isterdim.Çünkü istediği zaman Luffy dahil kişilik dışı davrandırtmasını gayet iyi biliyor mangaka.Bana kızıyorlar da diyor.

La bu arc 889 da bitmesi gerekmiyor muydu? Hakem uzatmanın uzatmasını oynatıyor.

Sanji'ye o prensipleri sürdürmeye devam ederse, yeni dünya da etek giydirip dolaştırırlar adamı diye söylemeleri gerekiyor birilerinin.
Onu zaten yaptı,adam dibin dibini gördüğü için umursamıyor hiç bunları artık.:hhh: Korkusu kalmamış bu konularda cehennemden geldiği için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık