Aynen haGemi batarmış, büyütmüyorlar kızcağızı.
Araya giren adamların Sanjinin dayağını yiyenler olması Odanın Sanji aşkından galiba.![]()
dayak yiyenler bunlar

Smoothi öylece izlerse bu sefer yuh derim
şimdi kendini büyütmenin tam zamanı bence.
Aynen haGemi batarmış, büyütmüyorlar kızcağızı.
Araya giren adamların Sanjinin dayağını yiyenler olması Odanın Sanji aşkından galiba.![]()
Aynen baya havalı giriş yaptı kim bilir kaç gemi battıYalnız Wadatsumi'nin giriş efsaneydi ya''Batronun başını ağrıtanı asla affedmem'' demesi çok iyiydi. Bu tarz yardımcı karakterler gerçekten çok hoşuma gidiyor.
Önemli olan işlevi. Yoksa büyürdü reis her türlü.Aynen hagenellikle sanjiden dayak yiyenler bunlar
Smoothi öylece izlerse bu sefer yuh derimşimdi kendini büyütmenin tam zamanı bence.
Araya girenler kim? Olayı anlamadım.Gemi batarmış, büyütmüyorlar kızcağızı.
Germa, Wadatsumi falan işte.Araya girenler kim? Olayı anlamadım.
Hım tamamGerma, Wadatsumi falan işte.
Filonun yarısı gitmiştirAynen baya havalı giriş yaptı kim bilir kaç gemi battı![]()
Bende Jimbeinin Sanjiden güçlü olduğunu kastetmek istemiştim de mesajı yanlış yazmışım.![]()
Bak senin için renklisini buldum sırf senin için
Bu arada jimbeyi ezmemi bekleme ona sempati besliyorum çünkü.
Brooku sayma ona nadir diye BM tek atmadı.Zoro olsaydı o da dururdu bence BM karşısında ama işte 2-3 şeyde pert olurdu.Bana göre canavar 3lü Luffy-Zoro-Jinbei.Brook da durdu. Canavar üçlüyü hemen Luffy Brook Jinbe olarak değiştirelim.