Jinbei gider yonkou karşısında durur Sanji Cin durdurdu diye övülür nasıl iş bu .
Sanji Ana’ya tam gücündeyken saldırmıştı bir de. Öyle cılız, ne yaptığını bilmez halinde falan da değil. :/Sanki Sanji durmadı.
Jinbei şu an bir tek Luffynin gerisindedir bu arada. İşi o noktaya getiriyorsak Jinbei direkt sağkol olsun.
Ben bunu tee Dressrosada söylerdim bu arada ve şimdi pekişti. Benim için en güçlü 2. adam Jinbeidir. Zoro ve Sanji zamanla geçecektir tabi, buna lafım yok.Sanji Ana’ya tam gücündeyken saldırmıştı bir de. Öyle cılız, ne yaptığını bilmez halinde falan da değil. :/
Jinbe bomba transfer oldu ya. Fakat Sanji ve Zoro’dan net bir üstünlüğü olduğunu söylemek için erken bence. Luffy ayrı bir mertebeye ulaştı zaten.
Etrafta savaş lordu bırakmadı ki.Luffy'deki havaya bak eski shichi tayfasına katılıyor. Artık savaş lordları luffy'i görünce önünü ilikler hoş geldin abi der
Aslında o konuşmanın çok farklı bir anlamı var. Ezmek için değil de tam tersi bir durum var orda bence. Tabi yine de hoş olmadı orası ayrı.Bölümde kötüydü bence pek beğenmedim. Hele judge'in reklam gibi gelip o konusmayi yapmasi beni tiksindirdi.
Mantıklı aslında Zoro ve Sanji gelişime açık karakterler şuan için Jimbeiden güçsüz olsalar bile ilerde -bizim tayfayı yonko oluşumu gibi düşünürsek- Jimbei bizim tayfanın 3. veya 4. komutanı olabilir.Şunu unutuyorsunuz zamanı gelince her yonkonun olduğu gibi luffy nin de 3-4 has adamı olacak ve bunlar zoro-sanji-jimbei. Bu saatten sonra Jimbe fazla gelişmese de diğerleri zamanla daha çok gelişecek.