Ahaha şimdi müthiş eğlenceli oldu.Risk dediğim yerinden kaldırılıp ayakta yolculuk yapma eziyeti. Bizim tayfanın hikayesinde, o koltukta oturanların özgüvenlerini görüyorum![]()

Ahaha şimdi müthiş eğlenceli oldu.Risk dediğim yerinden kaldırılıp ayakta yolculuk yapma eziyeti. Bizim tayfanın hikayesinde, o koltukta oturanların özgüvenlerini görüyorum![]()
Bütün odağı Luffy olan kalbur üstü adamların yanından kaçmaları için çok matah bir şey yapmalarına gerek yok ve birkaç dakikada birkaç senaryo üretilebilir.![]()
Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. O yüzden rahat rahat gidebildiler. Bu eleman zeki çıktı ama.
Mon't D'or'un kafası çalışıyor zaten.Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. Bu eleman zeki çıktı ama.
Misafirler diyordun ya o yüzden,Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. O yüzden rahat rahat gidebildiler. Bu eleman zeki çıktı ama.
yoksa kaçamazlar diyen yok.
Ben Raiden efendiye laf çakıyorum zaten. O ne anlar!Misafirler diyordun ya o yüzden,
yoksa kaçamazlar diyen yok.
Çok ayıp. Her zaman yanında oldum senin.Ben Raiden efendiye laf çakıyorum zaten. O ne anlar!