Hayır normal arkadaşlarımı, sevdiğim kişileri 2 yıl görmeyince belli bir aşamada unutuluyor. Her arc'ta belirli karakterler oy sıralamalarında ön plana çıkıyor Law, Katakuri gibi.Zoro olmayınca zoro fan sayısı mı eksiliyor ? Fanı olduğumuz karakter o arc olmayınca fanlık bitiyor mu?
Aslında orda sanji ve zoronun fan sayısı eksilmedi tam aksine lawın fan sayısı arttı. Her oylamada 100-200 kişi oynar karakterler arasında bu normaldir.hayır normalde ben 2 yıl bir arkadaşımı görmeyince unutuyorum falan 2 yıl yani lol. Yani bu oylar arc arc tabi değişiyor bir arc law yukarıda oluyor bir arc kata öyle
Carrot ilk dönüştüğünde de gökte dolunay vardı. Bilerek aya bakıp formu tetiklemedikten sonra rahatça gezebilirsin, çıkmak için de gözlerini kapaman lazım bu kadar.Pekoms un aynadan çıkma saatiyle Sanjilerin gemiye varma saati arasında uzun bir süre var sanırım. Pekoms aynadan çıktığında sulong formuna dönüşebiliyordu. Yani geceydi ve dolunay vardı gökyüzünde. Ama Sunny de Carrot dışarıda rahat dolaşabiliyor. İlginçç..
Gergedan? Hipo var benim gördüğüm. Şu aşağıda kurorodan alıntıladığım fıstık adam iyiydiOnu ben de düşündüm ama asistanlar koydu mu bilmiyorum. Bazen atlıyor hergeleler.
-------------------------------------------------------------------
Birincisi ada Snack'in olsa meyvesi ne olabilir?
İkincisi en üst sol karedeki fil reyiz!
Üçüncüsü en alttaki kadın tekerlekli sandalyeyle mi?
Gergedan reyiz!
Nyaa hanımefendi!
Denizin altından tüymek iyi fikir.Nostra Castello'nun gözleri yaşlı
Burası da enfesti bence.
Judge'ın kaşları gözükmemiş. Oda'nın keyfi yerindedir.
Yeni kaçış senaryosu: Başta Wadatsumi olmak üzere tayfa komple geminin etrafını çevrelerken, bu arkadaşlar gemiyi kaplayacak ve denizin altından tüyecekler.
İki yıkım gördüler anarşik olacak şrfszler...
Bu sahnede üzüldüm. Adamlar haklı.
He lan hipoymuş. Dangalaklık etmişim.Gergedan? Hipo var benim gördüğüm. Şu aşağıda kurorodan alıntıladığım fıstık adam iyiydi
Mis gibi tüyülecek!Denizin altından tüymek iyi fikir.
Sanji ile ilgili kısımlar mıBu bölümü çevirirken tebessüm edeceğiniz bazı kısımlar koydum. Umarım fark eden çıkar.
Amaneden san thousand sunny go ya da klabauterman çıkarmayı düşünüyormusun düşünsene ilerde merry gibi sunny gg oluyor sunny'in klabautermanı çıkıyor, resmini değiştirir misin?Mis gibi tüyülecek!
Yeni birsey öğrendim sanırımEsasında Kaienreki takvimine göre işliyor her şey.
Bandaj kısmı gözüme çarptı. Güldürdü.Sanji ile ilgili kısımlar mı