Ahaha şimdi müthiş eğlenceli oldu.Risk dediğim yerinden kaldırılıp ayakta yolculuk yapma eziyeti. Bizim tayfanın hikayesinde, o koltukta oturanların özgüvenlerini görüyorum
Ahaha şimdi müthiş eğlenceli oldu.Risk dediğim yerinden kaldırılıp ayakta yolculuk yapma eziyeti. Bizim tayfanın hikayesinde, o koltukta oturanların özgüvenlerini görüyorum
Bütün odağı Luffy olan kalbur üstü adamların yanından kaçmaları için çok matah bir şey yapmalarına gerek yok ve birkaç dakikada birkaç senaryo üretilebilir.
Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. O yüzden rahat rahat gidebildiler. Bu eleman zeki çıktı ama.
Mon't D'or'un kafası çalışıyor zaten. O olmasa ordu bile yakalayamazdı Luffy'i. Gerçi o meyve faktörü.Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. Bu eleman zeki çıktı ama.
Misafirler diyordun ya o yüzden,Hala değişen bir şey yok. :/ Düşman olmadıkları için kimsenin aklına durdurmak gelmemiş işte. O yüzden rahat rahat gidebildiler. Bu eleman zeki çıktı ama.
yoksa kaçamazlar diyen yok.
Ben Raiden efendiye laf çakıyorum zaten. O ne anlar!Misafirler diyordun ya o yüzden,
yoksa kaçamazlar diyen yok.
Çok ayıp. Her zaman yanında oldum senin.Ben Raiden efendiye laf çakıyorum zaten. O ne anlar!