Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!@Chrollo Lucilfer görev başına.
Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!@Chrollo Lucilfer görev başına.
Leonardo Fibonacci'nin Fibonacci dizisi var. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8... şeklinde gidiyor. Şöyle;O ne demek?
Yohohoho! Emin ellerde.Benim görev başında olmadığım bir an mı var?!
Bugün bana bir şeyler oldu. Herkesi birilerine benzetmeye başladım Yuen'i de birine benzetiyorum ama çözemedim henüz. Oda resmen farklı yerlerden karakterleri alıp bu bölüme koymuş gibi. Bunun da benzeri gelir aklımaBenim görev başında olmadığım bir an mı var?!
Oooo sayısalmış. Kafam hiç almıyor böyle hesapları. Ben sözelciyim bir kereLeonardo Fibonacci'nin Fibonacci dizisi var. 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8... şeklinde gidiyor. Şöyle;
1 -> 0
2 -> 1
3 -> 0+1=1
4 -> 1+1=2
5 -> 1+2=3
6 -> 2+3=5
7 -> 3+5=8
son ikisi toplanıyor yani.
Yohohoho! Emin ellerde.
Her halükarda 6 bölüme bitiyor işin komiği.Oooo sayısalmış. Kafam hiç almıyor böyle hesapları. Ben sözelciyim bir kere
Emoji olarak bunu koyacan aslında.@Chrollo Lucilfer görev başına.
Katılıyorum.Emoji olarak bunu koyacan aslında.
Ideo dışında diğer filo üyelerinin kapak hikayesi de 5 bölümde bitmişti. Hajrudin 6'da biter gibi görünüyor geriye Orlumbus kalıyor. Oda, ona 7 bölüm yapsa bari Columbus'u çok merak ediyorum.Her halükarda 6 bölüme bitiyor işin komiği.
Dediğin olasılığa göre gösterilen toplam insan sayısı -> 0,1,2,3,4,5
Dediğim olasılığa göre gösterilen toplam insan sayısı -> 0,1,1,2,3,5
Morgans kolpa adam ya, görünmez elemanla takip ettiriyordur bizimkileriKatılıyorum.
O, 6 bölüm olunca benim sinirim bozuldu. Düzen bozulmamalı. Bakalım bunlardan sonra kapakta Reverie mi olacak.Ideo dışında diğer filo üyelerinin kapak hikayesi de 5 bölümde bitmişti. Hajrudin 6'da biter gibi görünüyor geriye Orlumbus kalıyor. Oda, ona 7 bölüm yapsa bari Columbus'u çok merak ediyorum.
Hadi lem.Morgans kolpa adam ya, görünmez elemanla takip ettiriyordur bizimkileri