Bu yaratıcı benzetmeden dolayı kutlarım.Luffy bildiğin komidinin üzerine çıkarken para bırakır gibi şapkayı ağzına koymuş .
Karakuri resmen harcandı .
Bu yaratıcı benzetmeden dolayı kutlarım.Luffy bildiğin komidinin üzerine çıkarken para bırakır gibi şapkayı ağzına koymuş .
Karakuri resmen harcandı .
Zamanında bir Spoiler başlığında, Punk Hazard zamanları; Doflamingo'nun Smoker'ın tepesine bindiği panel paylaşılmıştı sadece. Neler neler yazılmıştı, neler neler tahmin edilmişti ki sonra ortaya çok alakasız bir bölüm çıktı.bu izin vermiş hali mi oluyo?
Tüm bunların temel sebebi; Luffy'e lastik gücü verip, karşısına öküz gibi yetenekli adamları koyup, sen bunları geçeceksin demesi. E nasıl yapsın çocuk bunları? E. Oda işte sığınıyor bir kılıfın ardına, irade gücü de irade gücü, D falan filan... Mantık? Mantık yok ki bulasın?Japon balığının BM’yi tek yumrukta savurduğu bölümden itibaren bırakmıştım mangayı okumayı.Mangaka ısrarla yazdığımı okumayın ben mıçıyorum diyorda diyor.Allahsız mangaka ayarı kaçırdı Roger bile bu adadan kaçamazdı dedirtip Luffyi yine bir şekilde kaçıracağının sinyalini verdi.Adam diyorki benim ayarım yok, tek istiyeyim Luffy’ye okyanusları bile böldürürüm.
Alt metin önemli, One Piece'in dövüş kısmı değil hikaye kurgusu iş yapıyor.Tüm bunların temel sebebi; Luffy'e lastik gücü verip, karşısına öküz gibi yetenekli adamları koyup, sen bunları geçeceksin demesi.
One Piece gerek hitap ettiği kitle, gerek mangakanın hedef kitlesiyle beraber; "haddiden fazla" ciddiye alınan bir seri.
Yanlış anlaşılmasın, ciddiye alınmamalı demiyorum. Ancak, üstüne oturup saatlerce düşüneceğin bir seri değil. En nihayetinde yapı taşları klasik bir sounen mangası işte.
Sana anlatıyor da anlatıyor, şöyle güçlü, böyle yenilmez. Sonra gelip Jinbe, Big Mom'ı tek saldırıyla savuruyor.