Bu dediğine manga karşı çıkıyor malesef. 2 sene içinde haki öğrenmeseydi ve bu arc gözlem haki ve hız şovu yapmasaydı sana katılabilirdim. Ayrıca mangaka bunlara ad vermiş monster trio diye. Eğer şimdi monster trio değişti derse eyvallah sanji fanı olarak katılırım sana.Sanji fanları şunu kabullenin artık Sanji dövüşçü değil aşçı normal aşçıdan tek farkı dövüşebilmesi asla bir Zoro yada Jimbei değil.
Hocam sanji bitmiş yaGöm Sanji'yi göm.
Buraya şunu bırakayım
Mont-d'Or'a göre, meydandaki aynadan Korsanlar Kralı Roger bile çıksa, onlardan kaçamazmış.
Sanji üzerinden ilerleyen bir arkta şu ana dek neler yaptığını tekrar dile getirmeme gerek yok. Ben çok daha önce söylemiştim bu aşçıdan öteye gidemeyecek olma muhabbetini aslında. Jinbei'nin gelmesiyle birlikte taşlar yerine biraz daha oturmuş oluyor benim gözümde aslında. 900. bölümde bitecek galiba ark, şu dört hafta içinde bir şey olursa belki fikrim değişir.Bu dediğine manga karşı çıkıyor malesef. 2 sene içinde haki öğrenmeseydi ve bu arc gözlem haki ve hız şovu yapmasaydı sana katılabilirdim. Ayrıca mangaka bunlara ad vermiş monster trio diye. Eğer şimdi monster trio değişti derse eyvallah sanji fanı olarak katılırım sana.
Bizim lütfü kaçar.Sakin olun beyler. Sanji Luffy çıkmadan oraya dalsa eline ne geçecek? Hem bakın sandman abimiz ne paylaşmış:
Bu adam neden haki öğrenmiş o zaman?Sanji fanları şunu kabullenin artık Sanji dövüşçü değil aşçı normal aşçıdan tek farkı dövüşebilmesi asla bir Zoro yada Jimbei değil.
Mon't DOAAAAAAR biraz uçmuş.Sakin olun beyler. Sanji Luffy çıkmadan oraya dalsa eline ne geçecek? Hem bakın sandman abimiz ne paylaşmış: