Jabra ile 2006'da dövüşmüş. 12 senedir adam gibi bir dövüş çizilmedi karaktere. :/4-5 yıldır dövüştürmediği Sanji’yi bu arc’ta dövüştürmeden bitirirse OP gözümde Bleach’den daha değersizleşir.Bunları yazarkende gram fanlık yapmıyorum.Zaman atlaması öncesi seride arcın yıldızı sadece Luffy olmuyordu.Nerdeyse her arc sonu Luffyle ile birlikte öne çıkan karakterler oluyorsu.Sanji üstüne arc yapıyorsun gene kârlı çıkan Luffy oluyor.Tamam Luffy anakarakter bir şekilde önplana çıkaracaksın ama göze fazla batmaya başladı.Zorlama dövüşler,senaryolar.Bilemiyorum Altan eğer adam akıllı bir dövüş çizmezse Sanji’ye genel olarak çooook geri planda kalır artık
Öyle olmasa bile en azında bölüm gelene kadar biz öyleymiş gibi hayal edelim.Umarım öyledir
Eskiden üçlüye dövüş vermeden arc bitirmiyordu. Şimdi ise luffy kk olacak len diyip bizim tayfayı zor duruma sokup luffy ye power up arcları çıkarıyor malesef. Sanjinin saklandığını okuyunca çarpılmışa döndüm. Hele şu son aşk muhabbeti galiba çok kötüye verecem.4-5 yıldır dövüştürmediği Sanji’yi bu arc’ta dövüştürmeden bitirirse OP gözümde Bleach’den daha değersizleşir.Bunları yazarkende gram fanlık yapmıyorum.Zaman atlaması öncesi seride arcın yıldızı sadece Luffy olmuyordu.Nerdeyse her arc sonu Luffyle ile birlikte öne çıkan karakterler oluyorsu.Sanji üstüne arc yapıyorsun gene kârlı çıkan Luffy oluyor.Tamam Luffy anakarakter bir şekilde önplana çıkaracaksın ama göze fazla batmaya başladı.Zorlama dövüşler,senaryolar.Bilemiyorum Altan eğer adam akıllı bir dövüş çizmezse Sanji’ye genel olarak çooook geri planda kalır artık