Belki Nitian kendi çizdi nerden bilelim hayra alamet değil .
Belki Nitian kendi çizdi nerden bilelim hayra alamet değil .
Onu çizdiyse Oda bıraksın o devam etsin. :SBelki Nitian kendi çizdi nerden bilelim hayra alamet değil .
Şimdi şu sahneyi bekledim ama neden bekledim bilmiyorum. Zaten bu sıyırma meselesini hep yapabiliyordu, galiba en son kolezyumda da yaptı. Neden bunu şimdi yeni gibi düşündük.
Birisi geleceği görmek mi dedi
Kata'nın bir üstünün Yonkou olduğunu sanmıyorum da... Ben Kata Snackeman'e biraz karşı koyar demiyorum. Oda bu belli olmaz berabere bitebilir ya da Luffy yenile bilir. Ama Kata yenilirse Mangaka en azından ezdirmeyerek ayrı bir yere koyabilir dedim .Birde "biraz" he. O dereceye indirgenmiş Kata'nın seviyesi Bunun bir üstü Yonkou hemşerim, uyanın artık.
Belkide aslında Oda diye bildiğimiz kişi Bende diyorum neden hep Nitian'ın teoriler tutuyorOnu çizdiyse Oda bıraksın o devam etsin. :S
Çünkü Katanın darbelerinden sıyrılıyor.Şimdi şu sahneyi bekledim ama neden bekledim bilmiyorum. Zaten bu sıyırma meselesini hep yapabiliyordu, galiba en son kolezyumda da yaptı. Neden bunu şimdi yeni gibi düşündük.
Kata olunca iş değişiyor tabii, şimşekten kaçmak ve sesten kaçmak farklı şeyler...Çünkü Katanın darbelerinden sıyrılıyor.
Vay be, ben yokken 93 tane Kaidou hesabı açmışlar Snack'ı gösterdiler mi?Snack'ın iri yapılı bir adam gibi gösterilmesi onun öyle biri olacağını göstermez. Daha önce anime de gösterilip mangada tipi çok farklı olan karakterler gördük. Örn; Shichibukai'ler, Kaido, Kanjuro vs.
Anime de Snack'ı Urouge'a benzetmeye çalışmış olabilir Toei. Ben Snack'ın zayıf, genç ve yakışıklı bir karakter olduğunu düşünüyorum. Urouge iri yapılı diye Snack'ı da öyle çizmişlerdir. Nasıl olsa filler sahne çok da önemli değil diye.
Yok o başka bir karakter eski manga bolumlerinde vardi ama sayisini hatirlamiyorum.O bölüm yorumunda da yazmıştım. Şu Compote'un yanındaki Cracker zırhı değil mi? Belki kendisi hareket edemiyordur ama askerlerini hareket ettirebiliyordur.
Tam da Daifuku ile Compote arasına çizilmiş, alelade bir asker değildir yani.