Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde "biraz" he. O dereceye indirgenmiş Kata'nın seviyesi :D Bunun bir üstü Yonkou hemşerim, uyanın artık.
Kata'nın bir üstünün Yonkou olduğunu sanmıyorum da... Ben Kata Snackeman'e biraz karşı koyar demiyorum. Oda bu belli olmaz berabere bitebilir ya da Luffy yenile bilir. Ama Kata yenilirse Mangaka en azından ezdirmeyerek ayrı bir yere koyabilir dedim .

Snack'ın iri yapılı bir adam gibi gösterilmesi onun öyle biri olacağını göstermez. Daha önce anime de gösterilip mangada tipi çok farklı olan karakterler gördük. Örn; Shichibukai'ler, Kaido, Kanjuro vs.

Anime de Snack'ı Urouge'a benzetmeye çalışmış olabilir Toei. Ben Snack'ın zayıf, genç ve yakışıklı bir karakter olduğunu düşünüyorum. Urouge iri yapılı diye Snack'ı da öyle çizmişlerdir. Nasıl olsa filler sahne çok da önemli değil diye.

Snack'ın iri yapılı bir adam gibi gösterilmesi onun öyle biri olacağını göstermez. Daha önce anime de gösterilip mangada tipi çok farklı olan karakterler gördük. Örn; Shichibukai'ler, Kaido, Kanjuro vs.

Anime de Snack'ı Urouge'a benzetmeye çalışmış olabilir Toei. Ben Snack'ın zayıf, genç ve yakışıklı bir karakter olduğunu düşünüyorum. Urouge iri yapılı diye Snack'ı da öyle çizmişlerdir. Nasıl olsa filler sahne çok da önemli değil diye.
Vay be, ben yokken 93 tane Kaidou hesabı açmışlar :D Snack'ı gösterdiler mi?

O bölüm yorumunda da yazmıştım. Şu Compote'un yanındaki Cracker zırhı değil mi? Belki kendisi hareket edemiyordur ama askerlerini hareket ettirebiliyordur.

Tam da Daifuku ile Compote arasına çizilmiş, alelade bir asker değildir yani.
Yok o başka bir karakter eski manga bolumlerinde vardi ama sayisini hatirlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık