Mesela; Yumruğunu sıksa, varıyla yoğuyla dövüşse, bin bir türlü zorluk arasından, kafayı çalıştırıp devirse, eyvallah.Nasıl işte o hakkı, onu soruyorum?
Mesela; Yumruğunu sıksa, varıyla yoğuyla dövüşse, bin bir türlü zorluk arasından, kafayı çalıştırıp devirse, eyvallah.Nasıl işte o hakkı, onu soruyorum?
Hocam crackerin ödülü o civarlarda ve crackerin ödülüBir yerde 800 milyon diyordu sanki oyle hatirliyorum Snack'in odulunu
Geleceği gören adamdan sıyrılınca eskisinden farklı görülmesi normal.Şimdi şu sahneyi bekledim ama neden bekledim bilmiyorum. Zaten bu sıyırma meselesini hep yapabiliyordu, galiba en son kolezyumda da yaptı. Neden bunu şimdi yeni gibi düşündük.
Söyle duymustum Snack 800 m, kraker 860 , smo 930 kata 1 milyar 57 milyonHocam crackerin ödülü o civarlarda ve crackerin ödülü
hakkında çok konuşulduğu için öyle hatırlıyor olabiliriz çünkü bende 800 civari bekliyordum.
snack açıklanmamıştı. perospero'dan dolayı tahmin yürütülmüştü...Söyle duymustum Snack 800 m, kraker 860 , smo 930 kata 1 milyar 57 milyon
Sinirlerine gözlem hakisi basmış, bedeni istemsiz hareket edecekmiş.Snake-Mod ile igili teorim: Hakiyi damarlarına basmıştır. çünkü yüzünde damar şeklinde çıkıntılar var. bunun amacı G2 modu G4 moda senkronize etmek. bounce man gibi şişmeyecektir...
gözlem basılabiliyor mu ki?Sinirlerine gözlem hakisi basmış, bedeni istemsiz hareket edecekmiş.