Aynısını Zoro yapsaydı Luffy ile denkti forumdaE nabalım böyle bir ihtimali yok mu sayalım ?
Aynısını Zoro yapsaydı Luffy ile denkti forumdaE nabalım böyle bir ihtimali yok mu sayalım ?
yapmasa bile denkAynısını Zoro yapsaydı Luffy ile denkti forumda
Urouge Türk karakter mi?Adam Oruç diye Türk bir karakter hazırlıyor.Ana karakterin Rakibi olan Eusstassta dahil olmak üzere kimsenin beceremediğini yaptırıyor.Bizim forum hala yok Oruç yaralı yerine vurmuş,yok aynısını Lawda yapardı,yok adam onun counterı falan filan.
Halbuki en güçlü süpernova kabul edip bayrakları asmak çok mu zordu
Denk gören olursa onun sorunu olur.Kendi adıma söyliyim o zaman.Aynı durum Zoro'da olsa yine bir şüpheyle yaklaşırdım.Sonuçta rakibin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz ve aynı şekilde dövüşün içeriğini de tam olarak bilmiyoruz.Aynısını Zoro yapsaydı Luffy ile denkti forumda
Ama orada 4 supernovanın hiçbiri bir şey yapamadı urouge yaptı derken bir hype söz konusu bence.Denk gören olursa onun sorunu olur.Kendi adıma söyliyim o zaman.Aynı durum Zoro'da olsa yine bir şüpheyle yaklaşırdım.Sonuçta rakibin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz ve aynı şekilde dövüşün içeriğini de tam olarak bilmiyoruz.
O zaman acilen Urouge Fanpage açmamız lazım.[/QUOTE]@Rob Lucci
Oruç reyizden ilham alınmış
Olabilir ben ona bir şey demiyorum.Ama ben Urouge'nin komutan yenmesinden de bir kıllanmadım değil.O yüzden Snack'in diğer komutanlarla arasındaki farkın birazcık daha fazla olduğunu ve Urouge'nin ona ters gelmesinden dolayı yenilmiş olabileceğini söylüyorum.Urouge ve Bege diğer erkek novalar içinde biraz daha geri planda kalmıştı.Oda'da bunu farketmiş olucak ki Urouge için böyle bir şey yapmıştır belki.Ama orada 4 supernovanın hiçbiri bir şey yapamadı urouge yaptı derken bir hype söz konusu bence.