Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Oruç diye Türk bir karakter hazırlıyor.Ana karakterin Rakibi olan Eusstassta dahil olmak üzere kimsenin beceremediğini yaptırıyor.Bizim forum hala yok Oruç yaralı yerine vurmuş,yok aynısını Lawda yapardı,yok adam onun counterı falan filan.
Halbuki en güçlü süpernova kabul edip bayrakları asmak çok mu zordu :(
Urouge Türk karakter mi?
 
BM ın zayıflaması hayra alamet değil. Yazıfladı diye BM dan bir şey olmaz demekte mantıklı değil. Ordan da bir şey çıkacaktır kesin. Luffy-Kata dövüşü kazananla bitmeyecek, bitmemeli çünkü Oda bunu hiç bir şekilde açıklayamaz. Lastik olması, irade, dayanıklılık felan geçiniz bunları. Bu çocuk Cracker la kapıştı üstüne Ordu geçti üstünden Ayrıca Sanji dövdü kollarını koparmaya çalıştı bir daha dayak yedi sanjiyi beklerken. Tüm bunların üzerine de Kata ile kapışıyor ki şu ana kadar Birebir kapıştığı tüm rakiplerinden daha güçlü. Bu kadar olayın üstüne bir de katayı yenerse Oda bu zamana kadar anlattığı her şeyle çelişir. Bunu da Oda dan beklemiyorum!!!
 
Denk gören olursa onun sorunu olur.Kendi adıma söyliyim o zaman.Aynı durum Zoro'da olsa yine bir şüpheyle yaklaşırdım.Sonuçta rakibin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz ve aynı şekilde dövüşün içeriğini de tam olarak bilmiyoruz.
Ama orada 4 supernovanın hiçbiri bir şey yapamadı urouge yaptı derken bir hype söz konusu bence.
 
Ama orada 4 supernovanın hiçbiri bir şey yapamadı urouge yaptı derken bir hype söz konusu bence.
Olabilir ben ona bir şey demiyorum.Ama ben Urouge'nin komutan yenmesinden de bir kıllanmadım değil.O yüzden Snack'in diğer komutanlarla arasındaki farkın birazcık daha fazla olduğunu ve Urouge'nin ona ters gelmesinden dolayı yenilmiş olabileceğini söylüyorum.Urouge ve Bege diğer erkek novalar içinde biraz daha geri planda kalmıştı.Oda'da bunu farketmiş olucak ki Urouge için böyle bir şey yapmıştır belki.

"Luffy ve Urouge komutan yenmiş adamlar.Diğer novalardan daha güçlüler." tarzı yorumlar var.Ha belki gerçekten öyledir ama daha tam anlamıyla netlik kazanmamışken diğer ihtimali neden yok sayalım ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık