Yazdım bir kenara bu sözünü. Ben Bigmom'a oy verirken sen Luffy'ye verdiğin için seni Luffy fanı ilan edip taşlayacağım.Sen aç, oyum Luffy'ye.
Katakuri de o kadar yumruk,tekme atacağına bir kere mızrağıyla deşebiilseydi şimdi Luffy'nin helvasını yiyorduk.Luffy kalkacak tabi lan. Ben bu sahneleri ne zamandır görmek istiyorum haberiniz var mı? :S Luffy'yi Luffy yapan yıkılmamasıdır. G4 bitince yerde yatan Luffy'ye az laf etmedim. Hep diyoruz zaten Luffy çok dayanıklı diye. Fiziksel darbelerle Luffy'yi durdurmak çok zordur. Seri boyunca açık ara en çok dayan yiyen karakter bizzat Luffy'dir Şerbetlendi iyice. Kata yenmek istiyorsa Akainu vari saldırılar yapması lazım. :/
Yazdım bir kenara bu sözünü. Ben Bigmom'a oy verirken sen Luffy'ye verdiğin için seni Luffy fanı ilan edip taşlayacağım.
Yapamıyor işte. Maymun gibi çevik birisi var karşısında.Katakuri de o kadar yumruk,tekme atacağına bir kere mızrağıyla deşebiilseydi şimdi Luffy'nin helvasını yiyorduk.
Konuyu sen açarsan ama. Bu konuyu açan daha çok taşlanır bence.
La o kadar darbeyi niye yedi o zaman? Aynı Big Mom'daki muhabbet işte. Bitirici şeyleri yapamıyorlar ne hikmetse. Böyle kabul ediyoruz artık. :/Yapamıyor işte. Maymun gibi çevik birisi var karşısında.
+999999999..Şu seriden neden keyif alınmıyor la.Her daima açık arayarak bir şeyleri gömme niyetiyle seri mi takip edilir.Hani son haftalarda çok gereksiz gömmeler var.Ben bir seride bu kadar açık bulsam okumam la.
Yakında? Ve tek başına mı olacak? Bilginiz dahilinde olmayan şeyler hakkında konuşmasak daha iyi sanki.Adam yakında kaido ile kapışacak sen güç dengesi diyorsun
Haklısın ama o mızrak , meyvesini uyandırdığı saldırılardan daha güçlü değil. Bir şey olmaz yani mızrağı yese bile. Biraz kan akar o kadar. :/ Kata dövüş ilerledikçe saldırılarının şiddetini arttırıyor. Hala daha en güçlü tekniklerini görmemiş olabiliriz.La o kadar darbeyi niye yedi o zaman? Aynı Big Mom'daki muhabbet işte. Bitirici şeyleri yapamıyorlar ne hikmetse. Böyle kabul ediyoruz artık. :/
Deşebilirse bence daha çok hasar verir ama deşebilir mi? Sorun orada.Haklısın ama o mızrak , meyvesini uyandırdığı saldırılardan daha güçlü değil. Bir şey olmaz yani mızrağı yese bile. Biraz kan akar o kadar. :/ Kata dövüş ilerledikçe saldırılarının şiddetini arttırıyor.