Adam yakında kaido ile kapışacak sen güç dengesi diyorsunOda gözünü seveyim şu çok güçlü karakterleri bizimkilerin karşısına erkenden çıkarma. Kurtaracağım diye güç dengesinin anasını ağlatıyorsun sonra.
Adam yakında kaido ile kapışacak sen güç dengesi diyorsunOda gözünü seveyim şu çok güçlü karakterleri bizimkilerin karşısına erkenden çıkarma. Kurtaracağım diye güç dengesinin anasını ağlatıyorsun sonra.
Ahaha iyi hatırlamışsın. Ben de savcıdan görmüştüm gerçi. :/@Raiden Yazmıştı bir ara çok hoşuma gitmişti.
Luffy G4 ile saldırır ama işe yaramaz. Daha sonra fb gelir.
Rayleigh: Hahaha Luffy. Demek o çok güvendiğin G4 işe yaramadı ha? xD
Luffy: He valla yaramadı. :S
Sahne biter ve G5 açar. Daha sonra başka bir düşmanla dövüştüğünde G5 yetersiz kalır. Fb girer yine.
Rayleigh: Hahaha Luffy. Demek o çok güvendiğin G5 işe yaramadı ha? xD
Sahne biter ve G6 açar. Daha sonra başka bir düşmanla.... 
Anlamadım ama her neyseSenin için birgün belki çiçek açar
Arşivliyorum böyle yazılarıAhaha iyi hatırlamışsın.
-di takısını koymamışım.Bu evlenme mevzusu nereden çıktı? Spoilerda görmedim sanırım öyle bi şey.
Bu ne biçim kelime espirisi lan?
Katakulliye getirip Luffy'ye laf sokmaya çalışıyor bi de.
Görmemişim ahahahah. Tespit gibi tespit@Raiden Yazmıştı bir ara çok hoşuma gitmişti.
Sahne biter ve G5 açar. Daha sonra başka bir düşmanla dövüştüğünde G5 yetersiz kalır. Fb girer yine.
Zaten adada nasıl hayvanlar varsa artık, Chopper'ın hito hito meyvesini yeseler sağ koldan başlayacak güç seviyeleri. Hito hito Chopper'da heba oluyor.@Raiden Yazmıştı bir ara çok hoşuma gitmişti.
Pudingi diyorsan tören tamamlanmıştı galiba. Aslında kağıt üstünde karı-kocalar şimdi. 15se durum fena. :S-di takısını koymamışım.
Keşke o hayvanlarla dövüşünü biraz gösterseydi. Sağlam bir meyve ve akıl versen o hayvanlara Yonko olacaklar neredeyseZaten adada nasıl hayvanlar varsa artık, Chopper'ın hito hito meyvesini yeseler sağ koldan başlayacak güç seviyeleri. Hito hito Chopper'da heba oluyor.