Teknik olarak derginin son 6 sayısında bölüm var.Onlar Jumpındı bu da Odanın kendi hakkı olabilir eğer varsa. Teknik olarak derginin son 3 sayısında bölümü var sanırım.
Zoro kendi açısının üstüne daha fazlasını alınca dayanıklı oluyor bunu anlamlı buluyorlar ki Kuma öleceksin demesine rağmen ama arkadaşlar Luffy konusunda la la etmeye başlıyorlar.Sıkıntı Lufy yıkılmıyor değil, sürekli kalkıyor. Tüm statları ortalama 70 ama ölümsüzlük şifresi girmiş.
Reyiz ne yardırdı ya Zoroyu bak aklıma geldi birden.Adam izini bırakmış Op evrenine@Raiden Hak verdim sana. Mihawk ya da Zoro kesmediği sürece bu aletler bir işe yaramıyor.
Ben en kötü anlamında demiştim de adamın tatilini de yemişler. Sonraki bölümde bi ara daha vermesi lazım.Teknik olarak derginin son 6 sayısında bölüm var.
Cidden adam ne kestiyse izi kaldı arkadaş. Bir de Zoro'nun ölmeyeceği şekilde ayarladı. En iyisi işte.Reyiz ne yardırdı ya Zoroyu bak aklıma geldi birden.Adam izini bırakmış Op evrenine
Mihawk böcek ezmiyor ya.Cidden adam ne kestiyse izi kaldı arkadaş. Bir de Zoro'nun ölmeyeceği şekilde ayarladı. En iyisi işte.
Ne yaptın ne ettin malum ikiliyi övecek ortamı buldun helal valla.@Raiden Hak verdim sana. Mihawk ya da Zoro kesmediği sürece bu aletler bir işe yaramıyor.