yalnız mihawk iyi dayanmış vistaya.Baksana wn kommanderleri yonkou uçuruyor la vista yonkou üstü kesin.
Bir kaç bölüm önce patlama olduğundan boş çuval gibi yuvarlanmıştı bence bu uçmalar yuvarlanmalar falan pek güç gösterisine girmiyor ama sonuçta Vista, Vista diye uçuşanlar az biraz rahatlar bu bölümden sonraAmiral olmuş amiral.
Bu arada bir kere de olsa Big Mom'un MF'deki Babalık'ı alacağını söyledim. Şu an utanıyorum. Affet beni Babalık.
Bizimkilere ya da gemiye bir şey olmayacağı kesin. Indirmesin arkadaş kadını gemiye. Boş yere kadını da, seriyi de rezil ediyor. Yemin ediyorum bu bölümden sonra bizimkiler "Boşa kaçmışız, keşke inip dalsaydık" diye düşünür.@Roronoa Zoro
Hangi mevzudan bahsediyorsun hacı? :/
@Smoker
Aynısını yazacaktım da abartmış gibi görünürüm diye yazmadım vallahi.
Vista olayı ile nasıl bağdaşıyor la bu ? Mihawk Vista ile olan düellosunu söz ile bitirmiyor mu? Aynı adam yapabildiği adamı direk kesip atmıyor mu? Zaten dövüşlerinden çok bu gibi durumlar sıkıntıydı. Ki Big Mom için kafası gidik diye bir bahane de bulursun. Bakalım çok büyük güç uyguladığını sanmıyorum ben. Bölümü görmek lazım.Bir kaç bölüm önce patlama olduğundan boş çuval gibi yuvarlanmıştı bence bu uçmalar yuvarlanmalar falan pek güç gösterisine girmiyor ama sonuçta Vista, Vista diye uçuşanlar az biraz rahatlar bu bölümden sonra
Gerçi daha bölüm yok bi bakalım neler olacak
Çoppi yonkou point açıp tek başına da dövüşür tayfaya gerek yok.Bizimkilere ya da gemiye bir şey olmayacağı kesin. Indirmesin arkadaş kadını gemiye. Boş yere kadını da, seriyi de rezil ediyor. Yemin ediyorum bu bölümden sonra bizimkiler "Boşa kaçmışız, keşke inip dalsaydık" diye düşünür.
Sana anlatacak halim yok la, bi bölüm çıksın bakalım, artı Vista ile bağdaşmaz hem sonuçta Mihawk uçmuyorduVista olayı ile nasıl bağdaşıyor la bu ? Mihawk Vista ile olan düellosunu söz ile bitirmiyor mu? Aynı adam yapabildiği adamı direk kesip atmıyor mu? Zaten dövüşlerinden çok bu gibi durumlar sıkıntıydı. Ki Big Mom için kafası gidik diye bir bahane de bulursun. Bakalım çok büyük güç uyguladığını sanmıyorum ben. Bölümü görmek lazım.
Efsane ya Zeus ismini vermişler birde şuna.Zeus reise ne yaptılar be...