Babalık gerçekten ''İki Kral'' tanımına yakışıyormuş. Meşhur kapak var ya, Roger ve Babalık'ın olduğu.Yalnız wb tayfasíve müttefikleri hakkaten farklı yav.Bir tanesini yonkou uçuruyor,bir tanesi yonkou elinden luffyi alıyor.Babalık farklı.
Babalık gerçekten ''İki Kral'' tanımına yakışıyormuş. Meşhur kapak var ya, Roger ve Babalık'ın olduğu.Yalnız wb tayfasíve müttefikleri hakkaten farklı yav.Bir tanesini yonkou uçuruyor,bir tanesi yonkou elinden luffyi alıyor.Babalık farklı.
Big Mom'ı Luffy'nin Kong Gun'ı bile uçuramıyor eliyle savunduğu sıra. Ki bu Kong Gun'ın Kata dahil Dof'a felan ne yaptığı ortada. Big Mom'ın kafa gidik. Büyük ihtimal savunma felan da yapmıyor. K.hakide kullanmıyor kadının umrunda değil gibi duruyor. Jinbei'yi başta uçurmuş Jinbei gelip onu uçurdu denmemiş spoilerda uzaklaştırmış denmiş. Deniz suyu ile olmayacak iş değil savunma yapmayan kadını uzaklaştırmak.Ne zaman Mihawk'ı biri uçurursa bende sana hak veririm
Bir kez daha hasta da olsa Wbnin en güçlü olduğu benim için doğrulandı.Babalık gerçekten ''İki Kral'' tanımına yakışıyormuş. Meşhur kapak var ya, Roger ve Babalık'ın olduğu.
Sen öyle diyorsan şüphem olamaz artık.Bir kez daha hasta da olsa Wbnin en güçlü olduğu benim için doğrulandı.
@Raiden
Şüphen mi var mı ki ? Kid kk olacak adamdır.Luffye de wbsi olacak işte Kidin.
Şu cümleyi görünce çok şaşırdım. Benim 2-3 ay önce "ironi" yaptığım bir cümle. Benden başkası kullandıysa bir şey diyemem. İlginç. Fil nefreti deyiminin şekil bulmuş halidir o ise.İyi olan her bölüme kötü atanlar için ben de bu bölüme iyi atıyorum" diyenler de vardı
G4=Yonkou xdMihawk ne alaka bu bölümlen ahaha
O değilde BM KKG yese ne olur acaba
Jinbe’nin yumrukla uçan KKG ile ada duru yapar.