Niye öyle dedin la ne geçmişti aranızda tartışma olarak.bugüne kadar yapılan tartışmalar ve bizle dalga geçenlere şimdi gülmeyeceğim bölümü bekliyorum bölüm çıksın çok güzel bir kahkaha basacağım...
Niye öyle dedin la ne geçmişti aranızda tartışma olarak.bugüne kadar yapılan tartışmalar ve bizle dalga geçenlere şimdi gülmeyeceğim bölümü bekliyorum bölüm çıksın çok güzel bir kahkaha basacağım...
bu mihawk tartışmalarını diyorum hani vista jozu crocodile mihawkı zorlamıştı falan filan muahabbetleri yapılıyordu ya onun için dedimNiye öyle dedin la ne geçmişti aranızda tartışma olarak.
Aynılarını söylemekten dilimizde tüy biterken onaylasalardı keşke. :/ Neyse, bölüm bir çıksın da, ben yazacaklarımı biliyorum.Olay kurgudan ibaret, leş gibi de olsa kurgu işte yapacak bir şey yok. Ezik Trebol bile gemiyi kaldırdığı gibi alıp çarpmışken başka anlamlar çıkarmaya gerek yok. Judge Bigmom'dan tek yedi mesela ama Judge'ın yanında karıncadan farksız olan çoppi falan hala direnebiliyor.
Olaylar, şartlar ve durumlar çok farklı. Gene istediğiniz gibi sıralama yapın şu şundan güçlüdür diyin ama şu olaydan çıkarım yapmayın gözünüzü seveyim. Olmuyor. Oda'ya sövün ama, hak ediyor.
Toriko konusundaki yorumun aklıma geldi böyle deyince.Bu seriye yakın zamanda başlamış olsam, bu bölüm ile birlikte takip etmeyi bırakırdım.
Hayatımdaki en büyük pişmanlıklardan birisi, bu seriyi çevirmiş olmamdır.
Mihawk-Yonkou tartışmalarını diyorum. Hani MF'deki bazı olayları kendine referans alarak bizimle alay edenler vardı da, biz de senin söylediklerine yakın şeyler söylüyorduk ama dikkate alan yoktu. Neyse, çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Bölüm gelsin hele. Orada konuşuruz.@Roronoa Zoro
Hangi mevzudan bahsediyorsun hacı? :/